DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Vánoce (3 noci) - Vila Olívia, Nový Smokovec

DALŠÍ INFORMACE

  • Vysoké Tatry
    Vysoké Tatry Region Vysokých Tater patří k turisticky nejvyhledávanějším oblastem na Slovensku. V oblasti se nacházejí obce s historickými památkami...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Ubytování se snídaní v malebném prostředí Vysokých Tater.

Poloha zařízení patří mezi nejlepší lokality v rámci obce Nový Smokovec a je situovaná cca 350 m od stanice Tatranské železnice.
Vila, je obklopená stromy a potokem šumícím pod okny a je poblíž všeho co návštěvník Tater očekává, patří k nejvyhledávanějším polohám turistů v Tatrách.
Klienti mají k dispozici služby recepce  denně v době od 7.00 hodin do 22.00 hodin. Recepce poskytuje hostům veškeré informace potřebné k prožití příjemné dovolené ve Vysokých Tatrách, tipy na výlet i suvenýry různého druhu. Kromě suvenýrů si hosté mohou dokoupit i více doplňkových služeb. Samozřejmostí je úschovna lyží a kol. Bezplatné nehlídané parkoviště se nachází před Vilou Olivia. 

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Vila Olívia se skládá z deseti apartmánů rozdělených do dvou kategorií: 
Apartmán 2+2  (pro 2 - 4 osoby) - v apartmánu je ložnice s manželským dvoulůžkem, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro max. 2 osoby, kuchyňský kout a koupelna. Apartmán je vybaven moderními spotřebiči jako jsou TV, myčka nádobí, pračka se sušičkou, vestavná dvojplotna, digestoř a varná konvice.
Mezonetový Apartmány 4+2 (pro 4 - 6 osob)-  ve přízemí apartmánu je ložnice s manželským dvoulůžkem, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro max. 2 osoby, kuchyňský kout a koupelna. Ve vrchním patře je otevřenou galerií s manželskou postelí pro 2 osoby. Apartmán je vybaven moderními spotřebiči jako jsou TV, myčka nádobí, pračka se sušičkou, vestavná dvojplotna, digestoř a varná konvice. 

STRAVOVÁNÍ

Snídaně formou bufetu.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 19.12.2022 - 22.12.2022

Služby Kapacita Cena
osoba v apartmánu A 2 + 2 - při obsazení 2 osobami Volno 7790 Kč
osoba v apartmánu A 4+ 2 - při obsazení 4 osobami Volno 5990 Kč
přistýlka Volno 2050 Kč
dítě do 6 let na přistýlce - zdarma Volno 0 Kč
Příplatky Kapacita Cena
prodloužení o 1 noc Volno 1850 Kč
prodloužení o 2 noci Volno 3700 Kč

PODROBNÝ POPIS

Prostředí Starého a Nového Smokovce poskytuje jedinečný zážitek rodinám s dětmi, vysokohorským turistům i běžnému návštěvníkovi hledajícímu nová místa. Rozmanitost jedné z nejznámějších lokalit Vysokých Tater nezná hranic.
Poloha Starého Smokovce je ideální z hlediska nenáročné i vysokohorské turistiky, která má svůj startovací bod právě tady a to platí pro většinu výše položených tatranských štítů, dolin, kotlin, jezer i ples. Oblíbenými cíli nadšených turistů jsou vysoké tatranské štíty, mezi jinými Slavkovský štít, stejně jako magické Studenovodské vodopády. Vysoce navštěvovány jsou také horské chaty, kterých je v blízkosti Nového Smokovce více, než byste dokázali spočítat na jedné ruce.
Jedinečný zážitek poskytuje také pozemní lanovka jezdící na Hrebienok, který je jedním z nejnavštěvovanějších míst v rámci celého Tatranského Národního Parku. Kromě dechberoucího panoramatu a čistého horského vzduchu poskytuje i mnoho kulturních zajímavostí. V zimním období se jedná především o Tatranský Dům, no a v letních měsících se, především s menšími ratolestmi, vyplatí zavítat na Medvědí dny či vyzkoušet tubing.
Pokud jste fanoušky sportovních aktivit, jistě oceníte možnost dobrého lyžování nebo cykloturistiky na Popradské magistrále procházející Novým Smokovcem až na hranice Polska. Za povšimnutí určitě stojí i okouzlující Tatranská magistrála z Hrebienku na Skalnaté pleso.
Pokud je Vaším cílem navštívit v rámci svého volna i méně typická místa, doporučujeme magickou Tricklandii. Mezi charakteristické rysy Nového Smokovce řadíme především dřevěnou architekturu, kterou lze vidět na nejednom hotelu, restauraci i na unikátním dřevěném kostele.
Starý a Nový Smokovec jsou prostě dokonalým útočištěm pro návštěvníka jakéhokoli věku či povahy. Pohled na majestátní štíty Tater v kombinaci s okolní panenskou přírodou vytváří v srdci snad každého Slováka hrdost na naše přírodní dědictví a zanechává neopakovatelný dojem v myslích zahraničních návštěvníků.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 3x ubytování
  • 3x snídaně

Uvedené ceny jsou ceny základní a jsou závislé na momentální nabídce hotelu. Konečná cena tak může být rozdílná od ceny základní. Konečnou cenu Vám pracovníci CK potvrdí po odeslání konkrétní objednávky.

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek 1,5 Eur/osoba na den a vratná kauce na zařízení apartmánu ve výši 70 Eur.

POZNÁMKY

Hosté se mohou ubytovat denně v době od 14:00 do 17:00. V případě zájmu o pozdní příjezd (po 17:00), kontaktujte recepci Vily Olivia předem. Při příjezdu je třeba uhradit místní daň 3,5 EUR/osoba/den a vratnou kauci ve výši 70 EUR. Vratná kauce musí být uhrazena v hotovosti (EUR). Ukončení pobytu do 10:00 hod.

Pobyt se psem: nelze