DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Vánoce (3 noci) - Vila Magnolia, Tatranská Lomnice

DALŠÍ INFORMACE

  • Tatranská Lomnica
    Tatranská Lomnica Tatranská Lomnica v zimě: Jedno z nejvýše položených středisek pro lyžování ve střední Evropě má dvě centra: Jamy - blízko cesty...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Vila Magnólia*** je situována v těsné blízkosti centra Tatranské Lomnice, jednoduše dostupná autem, autobusem i Tatranskými elektrickými železnicemi. 
Spolu s Vilou Beatrice*** a Vilou Júlia*** tvoří Resort Beatrice, přičemž všechny tři budovy jsou od sebe vzdálené přibližně 300 m.
Služby recepce jsou ubytovaným návštěvníkům poskytovány denně od 07:00 do 18:00 v nedaleké hlavní budově rezortu - ve Vile Beatrice***, kde se nachází také snídaňová místnost a sauna. Hosté mohou využít možnost posezení ve společných prostorech s pohovkou, křesly a dekoračním krbem na přízemí, případně se mohou zabavit se svými nejmenšími v dětském koutku.     

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Objekt nabízí celkem 7 pokojů a to 4x studio a 3x apartmán. 
Všechna studia a apartmány jsou plně vybavené wifi připojením, televizí, kuchyňským koutkem a sociálním zařízením. 
ŠTUDIO TYP A 2+1: Vybavení studia: obývací část s TV se základními programy a pohovkou pro 1 osobu, manželská postel. Kuchyň - chladnička, dvojplotna, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar Nespresso, jídelní kout. Koupelna - sprchový kout, sociální zařízení
STUDIO TYP B 3+2: Studio je vhodné pro 3-5 osob. Vybavení studia: obývací část s TV se základními programy a s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, manželská postel a samostatné lůžko / 3 samostatná lůžka. Kuchyň - chladnička, dvojplotna, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar Nespresso, jídelní kout. Koupelna - sprchový kout, sociální zařízení. Studiu přísluší balkon.
APARTMÁN TYP A 3+2: Apartmán je vhodný pro 3-5 osob. Vybavení apartmánu: ložnice s manželskou postelí a odděleným lůžkem, obývací pokoj s TV se základními programy a rozkládací pohovkou pro 2 osoby. Kuchyň - chladnička, dvojplotna, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar Nespresso, jídelní kout. Koupelna - sprchový kout, sociální zařízení
APARTMÁN TYP B 4+2: Apartmán je vhodný pro 4-6 osob. Vybavení apartmánu: ložnice s manželskou postelí, obývací místnost se 2 oddělenými lůžky, rozkládací pohovkou pro 2 osoby as TV se základními programy, kuchyň - chladnička, dvojplotna, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar Nespresso, jídelní kout. Koupelna - vana, sociální zařízení. Některým apartmánům přísluší balkon.

STRAVOVÁNÍ

Hosté Vily Magnolie mají v ceně pobytu zahrnutou i bufetovou/kontinentální snídani.
Služby polopenze ani plné penze nejsou k dispozici. Pár minut chůze od Vily Beatrice se nachází Olivia Restaurant (v objektu Kukačka Mountain Hotel & Residences****), která je hostům k dispozici každý den v době od 12:00 do 22:00.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 19.12.2022 - 22.12.2022

Služby Kapacita Cena
osoba ve studiu B (3+2), obsazeném 3 os. Volno 4550 Kč
osoba ve studio A (2+1), obsazeném 2 os. Volno 5950 Kč
osoba v apartmánu A (3+2), obsazeném 3 os. Volno 4550 Kč
osoba v apartmánu B (4+2), obsazeném 4 os. Volno 3790 Kč
přistýlka Volno 1650 Kč
dítě do 6 let na přistýlce - zdarma Volno 0 Kč

PODROBNÝ POPIS

OKOLÍ
Tatranská Lomnica je jedním z největších katastrálních území Vysokých Tater. Svým návštěvníkům nabízí nespočet celoročních kulturních akcí, přírodních krás, sportovních možností i naučných míst.
V zimních měsících je Tatranská Lomnica známá především svou nejdelší a nejvýše položenou sjezdovku na Slovensku, která je garancí sice náročnější, ale nejlepší lyžování na slunné strany Vysokých Tater. Stanice lanovky spojující Tatranskou Lomnici s výše položeným lyžařským střediskem se nachází přibližně 10 minut chůze od resortu. V blízkosti resortu naleznete také další, níže položené, vleky různé náročnosti, ať už přímo v Tatranské Lomnici nebo v přilehlých částech Vysokých Tater.
 Nadšeným turistům poskytuje Tatranská Lomnica a její okolí ideální startovací místo pro vysokohorskou turistiku, ať už na Zelené pleso, Vodopády Studeného potoka, nebo na jiná dech beroucí místa ukazující návštěvníkovi impozantní panorama s celkovou neopakovatelnou scenérií našich velehor. Pokud nejste zrovna fanouškem turistických bot, pohodlným způsobem v podobě lanovky se můžete vyvést do nadmořské výšky 2633m na nepřekonatelný Lomnický štít.
Obdivovat můžete také řemeslná a lidová umění v galerii Ústředí lidové umělecké výroby, seznámit se s rozmanitými druhy tatranských planě rostoucích rostlin v botanické zahradě nebo navštívit Muzeum Tatranského Národního Parku. V centru Tatranské Lomnice naleznete nejednu útulnou kavárnu či restauraci, která se postará o nezapomenutelný gastronomický zážitek.
Jistě ani jeden z návštěvníků nezůstane nedotčený kouzlem čisté přírody a atmosférou malebných vesniček se stále žijícím folklórem. Ať už se chystáte na rodinný výlet s dětmi, hledáte odpočinek na víkend nebo chcete pocítit adrenalin na strmých štítech a v hlubokých dolinách, Tatranská Lomnica je stvořená právě pro Vás. Bližší informace o tipech na výlet můžete najít na stránkách tatranských portálů nebo u našich milých recepčních.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 3x ubytování
  • 3x snídaní

    Benefity k pobytu v síti APLEND:
    • 10% sleva v restauracích APLEND
    • 25% sleva na Minigolf ve Velkém Slavkově
    • 1x vstup do wellness platný pro ubytované hosty v APLEND Hotel Kukučka
    Slevy na vstupy a zábavu pod Vysokými Tatrami:
    • Tricklandia, Starý Smokovec - 15%
    • Poliankovo, Tatranská Polianka - 10%
    • Dobra Hračka, Tatranská Lomnice - 10%
    • Galerie Tatry, Pedal Planet, Nová Polianka
    • Aquacity, Poprad - 20%
    • Tatras Tower, Štrbské Pleso - 10% na konzumaci a zvýhodněný vstup

      Uvedené ceny jsou ceny základní a jsou závislé na momentální nabídce hotelu. Konečná cena tak může být rozdílná od ceny základní. Konečnou cenu Vám pracovníci CK potvrdí po odeslání konkrétní objednávky.

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek 1 Eur/osoba na den a vratná kauce 70 EUR/studio nebo a apartmán.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 do 18:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod.
Na místě se hradí místní poplatek 2 Eur/den, od 01.03. 2024 se poplatek zvyšuje na 3,5 Eur/den. Dále se na místě hradí vratná kauce ve výši 70 EUR musí být uhrazena na místě v hotovosti (EUR).
Bezplatné nehlídané parkoviště se nachází přímo před budovou Vily Magnolie.
Všechny vnitřní prostory ubytovacích jednotek v Resortu Beatrice, stejně jako vnitřní prostory recepce jsou přísně nekuřácké. Prosíme hosty, aby respektovali toto rozhodnutí. Pokud jste zvyklí kouřit, prosíme, učiňte tak ve venkovních prostorách resortu. V případě neakceptování zákazu kouření si společnosti Aplend s.r.o. vymezuje právo uložit hostům pokutu ve výši 200 EUR.

Pobyt se psem: nelze