DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Seniorský pobyt 55+ (4 noci) - Hotel Akademie****, Velké Bílovice

OBJEDNÁVKA

DALŠÍ INFORMACE

  • Jižní Morava
    Jižní Morava Hospodářsky významný region s výhodnou polohou v jihovýchodní části České republiky při hranicích s Rakouskem a Slovenskem odedávna...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Jižní Morava je místo lidových tradic a vína, které okouzlí všechny, kteří hledají nevšední prostředí ať už pro rodinnou dovolenou  nebo pro své firemní a společenské akce či večírky. 
Hotel Akademie **** se nachází v největší vinařské obci České republiky - Velkých Bílovicích, která se nachází nedaleko Lednicko-valtického areálu, zapsaného na seznamu kulturních památek UNESCO.
Hotel disponuje restaurací, barem, letní terasou, bowlingem, relaxačním centrem a sklepní vinárnou původně z 15. století.
V hotelu je k dispozici Privátní SPA, kde naleznete Whirlpool pro 4 osoby, sauny s venkovním ochlazovacím bazénkem, infračervená prohřívací kabinu a odpočinková zóna

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoj: 2- lůžkové pokoje vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem a fénem, LCD TV se satelitním příjmem. WiFi internet v celém hotelu. Na pokoji je možná přistýlka. 
Apartmán: 2- lůžkový pokoj s ložnicí a obývacím pokojem. Apartmán je vybaven vlastním sociálním zařízením se vanou,  LCD TV se satelitním příjmem a minibarem. Hotel disponuje možností přistýlek, je bezbariérový a nabízí i pokoj pro tělesně postižené osoby. 

STRAVOVÁNÍ

Polopenze.
Snídaně formou bufetu. Večeře o 2 chodech (servírovaná nebo formou bufetu).

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 01.06.2023 - 30.09.2023

Služby Kapacita Cena
Senior 55+ ve 2- lůžkovém pokoji Volno 7990 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1- lůžkový pokoj Volno 1990 Kč

PODROBNÝ POPIS

Zajímavosti v okolí:
Lednice na Moravě (10 km) - Lednice na Moravě představuje svým romantickým zámkem a dalšími významnými objekty v rozsáhlém parku mimořádně atraktivní lokalitu jižní Moravy, která přitahuje stále více turistů z celého světa. Kromě zámku a vyhlídkové věže Minaret najdete v blízkém okolí ještě zámečky Lovecký, Hraniční, Rybniční a Tři Grácie, dále umělou zříceninu Janův hrad, Obelisk, Apollonův Chrám a Nový dvůr.
Mikulov (24 km) - K zámku patří rozsáhlý areál s parkem a řadou romantických staveb z první poloviny 19. stol., jako je Kolonáda zvaná také Reistna, zámeček Belvedere, Dianin chrám (též Randezvous) a kaple sv. Huberta.
Valtice (18 km) - Město při hranicích s Rakouskem, proslulé krásným zámkem a vinařstvím. K zámku patří rozsáhlý areál s parkem a řadou romantických staveb z první poloviny 19. stol., jako je Kolonáda zvaná také Reistna, zámeček Belvedere, Dianin chrám (též Randezvous) a kaple sv. Huberta. 
Břeclav (14 km) - Město Břeclav je díky své poloze vstupní branou do Lednicko-Valtického areálu. Zajímavými stavbami Břeclavi jsou kromě zámku novogotický kostel Navštívení Panny Marie v Poštorné, nově postavený kostel sv. Václava a v neposlední řadě i židovská synagoga a židovský hřbitov. Z kulturních institucí je možné připomenout alespoň Městské muzeum a galerii, Městskou knihovnu, Kino Koruna, Dům kultury, Galerii 99. Četná sportovní zařízení, jako například koupaliště, krytý bazén, zimní stadion, tenisová hala a další sportovní areály nabízejí mnoho možností příznivcům pohybu.
Pálavské vrchy (20 km) - Chráněná krajinná oblast a biosférická rezervace Pálava je ukázkou harmonické krajiny jihu Moravy s charakteristickým reliéfem Pavlovských vrchů. CHKO byla v roce 1986 zapsána na listinu biosférických rezervací pod patronací UNESCO. Většinu nejcennějších rezervací najdete na hlavním hřebeni Pálavy, tvořeném čistými vápenci, jenž se táhne v délce 12 km od Dolních Věstonic k Mikulovu. Jeho nejvyšší vrchol je Děvín (550 m), na němž se nachází zřícenina středověkého hradu Děvičky. a severním úpatí Pálavy se rozkládají archeologická naleziště světového významu, jako Dolní Věstonice proslulé nálezem sošky tzv. Věstonické Venuše.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 4x ubytování
  • 4x polopenze
  • 1x welcome drink Becherovka
  • 1x svačinový balíček na výlet
  • Mísa ovoce na pokoji
  • 1x zapůjčení trekingových holí (nutno rezervovat při příjezdu)
  • 1 hod. wellness / sauna nebo whirpool (nutno rezervovat při příjezdu)
  • Župan, osušky, pantofle zdarma na recepci

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Možnost parkování na hotelovém parkovišti. Na místě se hradí místní poplatek 12 Kč/den.

Pobyt se psem je možný, poplatek 200 Kč / den.