DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Paříž a Versailles, letecky

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Náš letecký zájezd do Paříže vám představí všechny zajímavá místa a památky tohoto obdivovaného města. Navštívíte i proslulé Versailles.


PROGRAM ZÁJEZDU

1.den: Dopoledne odlet  z Prahy, přílet do PAŘÍŽE. Transfer na ubytování do hotelu. Odpoledne a v podvečer prohlídka čtvrti Montmartre, náměstí malířů Place du Tertre, krásná bazilika Sacré-Coeur, náměstí Pigalle, Moulin Rouge.

2.den: Celodenní prohlídka hlavních pamětihodností Paříže  s průvodcem - postupně si prohlédnete Vítězný oblouk, Champs Elysées, náměstí Concorde, budovu Opery, katedrálu Notre Dame, Sainte Chapelle, Justiční palác, Prefekturu. Odpoledne se zastavíte  v Latinské čtvrti,  možnost posezení v typické francouzské kavárně či  restauraci. Zavítáte i k vznešenému Pantheonu, na univerzitu Sorbona a do Lucemburské zahrady. Večer budete mít možnost fakultativní projížďky lodí po Seině s neobvyklým pohledem na pařížské památky.

3.den: Po snídani se vypravíte na výlet do Versailles, kde vás čeká prohlídka zámku a zahrad. VERSAILLES je  symbol francouzských králů, demonstrující bohatství a velikost francouzské monarchie.  Doprava příměstským vlakem, (jízdné cca 9 EUR). Odpoledne návrat zpět do Paříže. V pozdních odpoledních hodinách navštívíte Invalidovnu, dnes místo uložení významných osob francouzské vojenské historie včetně hrobky Napoleona Bonaparte a vojenské muzeum, dále pak Martova pole a vynechat nemůžete ani proslulou Eiffelovu věž.

4.den: Dopoledne budete mít možnost navštívit muzeum LOUVRE  nebo se můžete projít po přilehlých  Tuilerijských zahradách.   Odpoledne transfer na letiště a odlet  zpět do Prahy. Předpokládaný návrat do ČR ve večerních hodinách.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 16.09.2021 - 19.09.2021

Služby Kapacita Cena
cena zájezdu Volno 14790 Kč
Příplatky Kapacita Cena
jednolůžkový pokoj Volno 3890 Kč
zavazadlo k odbavení Volno 1650 Kč
komplexní pojištění Volno 360 Kč
Projížďka lodí po Seině Volno 450 Kč

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Hotel 3* v širším centru Paříže.

V základní ceně zájezdu je zahrnuto ubytování v 2-lůžkovém pokoji. 1-lůýžkové pokoje jsou možné za příplatek. 3-lůžkové pokoje pouze dle aktuální dostupnosti v hotelu.

STRAVOVÁNÍ

V ceně zájezdu je zahrnuta snídaně.

PODROBNÝ POPIS

Časové rezervace:
Jedním z důsledků covidové pandemie je i fakt, že většina objektů (zámků, muzeí, galerií apod.) přechází na tzv. časové vstupenky. U turisticky zajímavých objektů pak doporučujeme tyto vstupenky objednat předem, neboť by se mohlo stát, že na místě budou již všechny vstupenky na daný den či hodinu  vyprodány.

Zámek Versailles             590 Kč
Muzeum Louvre              570 Kč 

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letecká doprava Praha - Paříž a zpět 
  • palubní zavazadlo (max 8 kg)
  • transfery letiště - hotel - letiště 
  • 3x nocleh v hotelu 3* 
  • 3x snídaně 
  • služby průvodce

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • zavazadlo k odbavení (20 kg)
  • místní dopravu
  • místní poplatek (platí se na recepci hotelu)