DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Okruh Pobaltím s výletem do Helsinek

DALŠÍ INFORMACE

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Pro ty, kteří nemají mnoho času, jsme připravili týdenní zájezd do Pobaltských republik, které jakožto řádní členové EU jsou již snadno přístupné. Pobaltské republiky v posledních letech znovu odhalují pro turisty svou malebnou krásu a množství historických památek.

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Odjezd z Prahy. Přejezd přes Polsko do Litvy.
2. den: Vilnius - hlavní a největší město Litvy, které svým půvabem a atmosférou připomíná Prahu, staré město patří k nejrozsáhlejším městským jádrům v Evropě. Nocleh.
3. den: Jedinečnou památkou v přírodním parku nedaleko Vilniusu se 61 jezery je vodní hrad Trakai, kdysi sídlo litevských knížat. Unikátní skanzen Rumšiškés. Kaunas - město s historickým jádrem na soutoku řek Nemunas a Neris se starým hradem a radnicí zvanou "Bílá labuť". Nocleh v Kaunasu.
4. den: Město Šiauliai, kde navštívíme Križiu Kalnas - Horu křížů - několik tisíc křížů symbolizuje utrpení Krista i prostých Litevců. Přejezd do Lotyšska. Barokní zámek Rundale. Nocleh v Tallinnu.
5. den: Individuální volno nebo fakultativní výlet do Helsinek: Ráno odjezd busem do přístavu v Tallinu. Nalodění na trajekt a plavba do Finska cca 2,5 hodiny. Dopoledne vylodění v přístavu v Helsinkách. Během dne se budete moci seznámit s nejznámějšími památkami a místy Helsinek - olympijský stadion, kde triumfoval Emil Zátopek, světoznámá hala Finlandia, Sibeliův monument, kostel ve skále Temppeliaukio, historické centrum s monumentálními stavbami, Senátním náměstí s katedrálou, prezidentský palác, pravoslavná Uspenská katedrála, tržiště, přístavní pevnost Suomenlinna. Večer nalodění na trajekt Helsinky - Tallin a plavba zpět. Návrat do hotelu v Tallinu v pozdních večerních hodinách.
6. den: Tallinn - město ležící u Finského zálivu. V průběhu prohlídky navštívíme Staré město, hanzovní cechovní a kupecké domy, Katedrální vrch Toompea, starobylé kostely. Přejezd do Lotyšska, nocleh v Rize.
7. den: Hlavní město Lotyšska Riga se starým městem na východním břehu Daugavy. Zde se nacházejí historické, architektonické a kulturní památky od 14. století až po dnešek. Noční přejezd.
8. den: Přejezd přes Polsko. Příjezd do Prahy v poledních hodinách.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 06.08.2021 - 12.08.2021

Služby Kapacita Cena
Cena za osobu Vyprodáno! 8690 Kč
Příplatky Kapacita Cena
Výlet Helsinky Vyprodáno! 1250 Kč
Komplexní pojištění Vyprodáno! 250 Kč
Jednolůžkový pokoj Vyprodáno! 4345 Kč
Odjezdová místa Kapacita Cena
Hradec Králové Vyprodáno! 0 Kč
Pardubice Vyprodáno! 0 Kč
Praha Vyprodáno! 0 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • doprava autokarem 
  • 5x nocleh (2-lůžkové pokoje)
  • 5x snídaně
  • služby průvodce

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • výlet Helsinky 1.250 Kč
  • vstupné