DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

New York s návštěvou tenisového US Open

  • New York

DALŠÍ INFORMACE

  • USA
    USA Spojené státy americké je federativní prezidentská republika v Severní Americe, rozkládající se od Atlantského po Tichý oceán. Na souši sousedí s Kanadou a Mexikem.

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

3. kolo

V rámci našeho leteckého zájezdu do USA můžete navštívit jednu z nejznámějších světových metropolí - New York v době, kdy se zde koná tenisový turnaj US OPEN. New York je bezpochyby nejvíce vzrušující a pulzující město na světě. Tato americká metropole vám nabídne nádheru zapadajícího slunce nad Manhattanem, běžce v Central Parku, velkolepé muzikály na Broadway či nezapomenutelný pohled na město ze známého mrakodrapu Empire State Building.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 31.08.2022 - 04.09.2022

Služby Kapacita Cena
cena za osobu
[podrobnosti]
Volno 45490 Kč
Příplatky Kapacita Cena
příplatek za 1- lůžkový pokoj Volno 31990 Kč
komplexní pojištění Volno 750 Kč
zavazadlo k odbavení Volno 2200 Kč

PROGRAM ZÁJEZDU

2. nebo 3. den možnost návštěvy tenisového turnaje US Open. 


1. den: Dopoledne odlet z Prahy do New Yorku. Odpoledne / večer přílet do New Yorku. Individuální transfer do hotelu. Ubytování v hotelu.
2. den: Dopoledne prohlídka centra New Yorku - Manhattanu. Během prohlídky postupně navštívíte většinu zajímavostí centrální části New Yorku. Broadway, architektonicky nezajímavější budova NY Chrysler Building, známé trojúhelníkové náměstí Times Square plné světelných reklam a neonů a Rockefellerovo centrum s ledovou plochou určenou k bruslení pro veřejnost (a k natáčení romantických amerických filmů), sídlo luxusních obchodů a kaváren. Dále Trump Tower, světoznámou koncertní halu Carnegie Hall a Metropolitní Operu. Dále doporučujeme individuální prohlídku Central Parku, Gugenhaimova muzea, Metropolitního muzea, Wall Street s new yorskou burzou a Ground Zero. Doporučujeme rovněž návštěvu Empire State Building - symbol New Yorku.
3. den: Indiviuální volno s možností další prohlídky New Yorku. Doporučujeme navštívit uměleckou čtvrť Soho, Greenwich Vilage s nekonvenčním prostředím avantgardního studentského života. Za pozornost stojí Little Italy s opravdu typickou italskou atmosférou. Chinatown, která vytváří pravou exotickou atmosféru východu. Zajímavý je i výlet lodí k Soše svobody a na Staten Island. Večer můžete využít k návštěvě proslulých divadel a muzikálů na Broadway.
Zbývající čas můžete věnovat procházce Central parkem, nebo výletu lodí k soše Svobody.
4. den: Dopoledne volno. Odpoledne odjezd na letiště. Odlet do Prahy.
5. den: Dopoledne přílet do Prahy.

PODROBNÝ POPIS

V ceně zájezdu je zahrnuta 1x vstupenka na tenisový turnaj US Open, která zajišťuje přístup do areálu na jeden hrací blok (tzv. základní vstupné na tzv. vnější nečíslované kurty). Na vyžádání je možné zajistit i vstupenku na tzv. číslované hlavní kurty. Příplatek za tuto vstupenku sdělíme na vyžádání (dle dostupnosti aktuálních sektorů).

Je možné zajistit i vstupenku na další den nebo variantně na odpolední či večerní program.  

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letecká doprava Praha - New York a zpět, 
  • malé palubní zavazadlo
  • 1x vstupenka na tenisový turnaj US Open 
  • 3x nocleh v hotelu 3* v New Yorku na Manhattanu (2-lůžkový pokoj)

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění
  • zavazadlo k odbavení
  • registrace ESTA 
  • vstupenky na US Open 
  • služby průvodce či delegáta CK

POZNÁMKY

  • vstupné (orientačně): Rockefeller Centre - 29 USD, Empire State Building - 29 USD, Socha svobody - 18 USD (podstavec), 21 USD (koruna), Carnegie Hall - 15 USD, Guggenheimovo muzeum - 25 USD, Metropolitní muzeum umění - 25 USD, Muzeum moderního umění - 25 USD, American Museum of Natural History - 22 USD, Válečná loď Interpid - 24 USD, Národní muzeum amerických indiánů  - zdarma, 9/11 Memorial - zdarma



Pro více informací o poznávacích zájezdech do USA navštivte naše webové stránky poznavaci-zajezdy.slantour.cz.