DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Malajsie - Bali - Singapur

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Během tohoto zájezdu poznáte jak dvě světové asijské metropole - Singapur a Kuala Lumpur, tak i kouzelný ostrov Bali.

PROGRAM ZÁJEZDU

1.den: Dopoledne odlet z Prahy do Kuala Lumpur. Let s přestupem (Istanbul).
2.den: Dopoledne přílet do Kuala Lumpur. Transfer z letiště do hotelu, ubytování v hotelu v centru Kuala Lumpur. Večer kulinářský zážitek v některé z místních restaurací. 
3.den:  Dopoledne se vypravíme do hinduistické svatyně Batu Caves - komplexu tří jeskynních hinduistických svatyní. K největší jeskyni nás dovede 272 schodů, vchod do jeskyně hlídá ohromná zlatá socha boha Murgy (43 m vysoká, největší na světě). Odpoledne se pak vydáme do centra Kuala Lumpur, k proslulým věžím Petronas Tower. Obdivovat můžete světelnou fontánu nebo si prohlédnout Kuala Lumpur z nejvyšších pater tohoto mrakodrapu.
4.den: Dopoledne transfer z hotelu na letiště. Odlet z Kuala Lumpur na Bali. Po příletu transfer do hotelu v letovisku Sanur. Sanur patří mezi přední letoviska na jihovýchodním pobřeží ostrova Bali. Letovisko nabízí ca 5 km dlouhou písečnou pláž a spoustu restaurací a obchodů. 
5. - 7.den: Volno, relaxace a odpočinek na plážích v Sanuru.
Během pobytu na Bali se uskuteční dva celodenní výlety:
Celodenní výlet do centrální části ostrova - Ubudu. Ubud je centrem kulturního a duchovního života na Bali. Během cesty si prohlédnete terasovitá rýžová pole a kávové plantáže. Především vás však uchvátí proslulý Opičí chrám uprostřed deštného pralesa v Ubudu.
Celodenní výlet na západní pobřeží ostrova k proslulému chrámu Tanah Lot. Tanah Lot je jeden z nejkrásnějších hinduistických chrámů na ostrově. Jedná se o celý komplex staveb, z nichž část je umístěna na skalnatém ostrůvku, který je v době odlivu dosažitelný i (skoro) suchou nohou. Při zpáteční cestě se pak zastavíte na jedné z proslulých pláží této části ostrova
8.den: Transfer na letiště a odlet z Bali do Singapuru. Přílet do Singapuru v odpoledních hodinách. Transfer z letiště do hotelu v centru Singapuru. Podvečerní procházka centrem města (Orchad Road s luxusními nákupními centry) - seznámení se Singapurem.
9.den: Singapur - prohlídka jednoho z nejčistších a nejzajímavějších měst světa s úchvatnou kosmopolitní atmosférou. Návštěva centra města s koloniální čtvrtí a křesťanskými kostely (katedrála sv. Ondřeje, Arménský kostel aj.), barevné čínské čtvrti s malebnými chrámy (např. Buddha Tooth Relic Temple, Thian Hock Keng Temple), čtvrti Little India (malá Indie) se zajímavými chrámy (Sri Srinivasa Perumal, Sri Vadapathira Kaliamman aj.) i muslimské části s mešitou Sultan Masjid. Dále návštěva proslulé botanické zahrady s pestrou paletou koření a orchideí.
10.den: Dopoledne transfer z hotelu na letiště. Odpoledne odlet ze Singapuru zpět do Prahy. Let s přestupem (Istanbul).
11.den:  V dopoledních hodinách přílet do Prahy. 

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 24.09.2021 - 04.10.2021

Služby Kapacita Cena
Cena zájezdu Volno 67990 Kč
Příplatky Kapacita Cena
Komplexní pojištění Volno 1980 Kč
Jednolůžkový pokoj Volno 9990 Kč

PODROBNÝ POPIS

Během zájezdu využijete služeb několika leteckých společností - Turkish Airlines, Garuda, Malaysia Airlines aj. 

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letecká doprava - Kuala Lumpur - Denpasar - Singapur - Praha, včetně letištních tax
  • 8x nocleh v hotelu 3* (2-lůžkové pokoje)
  • 8x snídaně
  • transfery dle programu
  • služby průvodce

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění
  • vstupy do objektů a památek
  • místní dopravu
  • místní turistickou taxu (platí se na recepci hotelu)
  • vízum na Bali (cca 35 USD) 

POZNÁMKY

  • vstupy do objektů (orientačně: Batu Caves 2.6 RM, Dark Cave 35 RM, Cave Villa 15 RM, Ramayana Cave 5 RM, Petronas Tower 80 RM, Monkey forest Ubud 80 Rp., Tanah Lot 60 Rp.)