DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Turistický pobyt s polopenzí (5 nocí) - Hotel Tři růže, Špindlerův Mlýn

OBJEDNÁVKA

DALŠÍ INFORMACE

  • Krkonoše
    Krkonoše Krkonoše jsou nejvyšším pohořím České republiky a jedním z nejvyhledávanějších míst letní i zimní rekreace. Nejvyšší horou Krkonoš je Sněžka (1602 m.

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

0

Hotel Tři růže je díky své osobité atmosféře ideálním místem pro milovníky zimních sportů i večerní zábavy. Nachází se přímo v centru města a v blízkosti skiareálu Hromovka, který je vzdálen pouhých 200 m pěšky.

Stylová hotelová restaurace hosty upoutá především svým vzhledem. Hosté se také mohou pokochat pravými americkými kamny. Po celý den je otevřený hotelový bar a v letních měsících pak venkovní terasa s dětským hřištěm. Hosté se po celodenní túře nebo po lyžování mohou zrelaxovat ve finské sauně, nebo si na recepci domluvit masáž od profesionálního maséra. Hotel nabízí možnost úschovy jízdních kol. 

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

2-, 3- a 4-  lůžkové pokoje. Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením (sprchový kout, umyvadlo, WC), televizorem se satelitní nabídkou programů a wifi připojením.

STRAVOVÁNÍ

Polopenze.
Snídaně formou bufetu. Večeře formou 3-chodového menu. 

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 20.03.2022 - 02.12.2022

Služby Kapacita Cena
cena za osobu Volno 4950 Kč
dítě 3-15 let Volno 3500 Kč
dítě do 3 let zdarma bez nároku na služby Volno 0 Kč
dětská postýlka/pobyt Volno 1000 Kč

PODROBNÝ POPIS

ŠPINDLERŮV MLÝN
Leží v nadmořské výšce 575 - 1555 m na řece Labi, jen několik kilometrů od jejího pramene, přímo v srdci nejvyšších českých hor Krkonoš. Svérázné kouzlo zdejších hor, dnes chráněné Krkonošským národním parkem od roku 1963, obdivují návštěvníci již po staletí. Horské středisko poskytuje návštěvníkům celoroční vyžití čarokrásné přírody. V zimě si zde přijdou na své milovníci zimních sportů - snowboardingu, sjezdového nebo běžeckého lyžování, výlety na skialpech, sněžnicích anebo zábava na sněhu snowtubing a sáňkářská dráha. Od jara do podzimu je čas na turistické vycházky, nenáročné naučné stezky po městě, až po horské túry anebo cyklovýlety krkonošskou přírodou.

NOVÉ ZÁBAVNĚ NAUČNÉ STEZKY
Start naučných stezek najdete u horních stanic lanovek Medvědín a Sv. Petr - Pláň. Na pokladně si při zakoupení jízdenky vyzvedněte mapku a tužku, kterou budete na stezkách potřebovat pro zapisování a vyplňování úkolů, na něž cestou narazíte. Postupně se dostanete zpátky až k dolní stanici lanovky. Tam se s správně vyplněnou mapkou stavte opět na pokladně, kde dostanete zaslouženou odměnu. Vstup na naučné stezky je zdarma!

NOVÁ DĚTSKÁ HŘIŠTĚ U LANOVEK MEDVĚDÍN A SV. PETR PLÁNĚ
První letteringové hřiště ve tvaru "Medvědín" v České republice vyrostlo právě na Medvědině u horní stanice lanovky. Děti si zde mohou vyzkoušet mnoho prolézaček, skluzavky a malé lezecké stěny v nadmořské výšce 1.235m. Nové hřiště je také u horní stanice lanovky, kde je nafukovací trampolína, houpačky, atd. Na obě zmiňované hřiště je dobře vidět z terasy medvědínského bufetu, kde můžete relaxovat mezitím, co si děti hrají... Nové hřiště se nachází také v blízkosti panoramatické restaurace Na Pláni. I toto hřiště nabízí houpačky, skluzavky, trampolínu či fitness stezku... Vstup na obě hřiště je zdarma!

PŮJČENÍ TERÉNNÍCH TŘÍKOLEK ČI KOLOBĚŽEK
Vyzkoušejte adrenalinovou novinku a sjeďte si sjezdovku Svatého Petra  na terénní tříkolce či koloběžce!
Trasa tříkolek vede po modrou sjezdovkou vyznačené cestě. Tříkolky jsou snadno ovladatelné a děti od 14 let je mohou řídit sami. 

BOBOVÁ DRÁHA A MONKEYPARK
Špindlerovská bobová dráha byla postavena v roce 1997 jako první projekt tohoto druhu v České republice! Včetně dopravního zařízení má délku 1.400 m a jezdec si při jízdě s průměrným sklonem 7,03% užije 22 zatáček, 5 jumpů (terénních zlomů) a tři tunely. Na jedno nebo dvoumístných bobech mohou bez problémů jezdit všechny věkové kategorie - děti od 8 let samostatně, do 8 let v doprovodu rodičů.

Monkey Park najdete v okolí nástupu na bobovou dráhu. Nejdelší lanový park v Krkonoších má v nejdelší trase celkovou délku 432 m (středně těžká obtížnost), střední trase délku 356 m (střední obtížnost) a v krátké trase délku 296 m (snadná obtížnost). V nejdelší trase má MonkeyPark Špindlerův Mlýn 32 překážek, jejichž nejtěžší obtížnost je 3 z pětistupňové řady. Je určen nejširší veřejnosti včetně dětí od 140 cm výšky. Je projektován a koncipován tak, aby ho mohl absolvovat i absolutně netrénovaný turista nebo dítě od dané výšky. Přesto (nebo právě proto) si i tento návštěvník odnese báječný zážitek.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 5x ubytování 
  • 5x polopenze
  • 4x svačina na túru pro 2 osoby
  • 1 x welcome drink u první večeře pro každého
  • 1x turistická mapa
  • volný vstup do sauny (po předchozí rezervaci na recepci)
  • 15% na aktivity zážitkové a sportovní agentury Yellow point (ypoint.cz)
  • 40% sleva na masáže

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek 30 Kč/osoba na den.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 30 Kč/osoba na den. Parkování 50 Kč/den.

Pobyt se psem je možný, poplatek 200 Kč / den.