DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Hotel Ochtinskaya 3* Petrohrad - letecky

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Láká Vás vzpomínka na dávnou slávu sídla ruských carů? Na více než 40 ostrovech spojených 300 mosty se rozkládá Petrohrad, město založené carem Petrem I. Velikým. Nejnavštěvovanější místa v Petrohradu jsou Petropavslovská pevnost, katedrála Petra a Pavla a palác Admirality s pozlacenou špičkou a plachetnicí. Dále můžete navštívit Triumfální oblouk, který je památkou na vítězství nad Napoleonem, nebo katedrálu sv. Izáka, Zimní palác či obdivovat mnoha nádherných fontán.
Tento zájezd již není v naší nabídce!

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Odlet z Prahy do Petrohradu, transfer do hotelu, ubytování.

2. den: Snídaně, individuální program, během kterého můžete např. navštívit Petropavlovskou pevnost, domek Petra I. Velikého, křižník Aurora, Zimní palác. Milovníci umění určitě neminou světoznámou Ermitáž. Návart do hotelu, nocleh.

3. den: Snídaně, individuální volno, transfer na letiště, odlet.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Hotel Ochtinskaya *** je situován v historickém centru Petrohradu a nabízí krásný panoramatický výhled na řeku Něvu, non-stop otevřený lobby bar, bezplatné wifi připojení a bezplatnou kyvadlovou dopravu na železniční nádraží Moskovsky či zpět. Většina pokojů má balkon, každý pokoj je zařízen trochu jinak a všechny mají výhled na řeku, Bolšeochtinský most a katedrálu Smolny, která stojí přímo naproti hotelu. Klientům jsou zde k dispozici 2 restaurace, kde si můžete pochutnat jak na ruské, tak i na evropské kuchyni. Ve 13. patře hotelu Okhtinskaya se nachází vyhlídková plocha s nádherným výhledem na Petrohrad. Autobusová zastávka Ulica Tarasova se nachází 100 metrů odtud a nedaleko staví také městské říční taxi. 

STRAVOVÁNÍ

Snídaně je zahrnuta v ceně pobytu.

PODROBNÝ POPIS

Zájezd je určen pro individuální turisty.

Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.

V nabídce zájezdu jsou zpravidla kalkulovány nejlevnější ceny letenek do Petrohradu (časy letů se zobrazí pokud v  cenové tabulce kliknete na "podrobnosti"). 

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letecká doprava Praha - Petrohrad a zpět, včetně letištních tax 
  • 2/3x nocleh v hotelu 
  • 2/3x snídaně/dle termínu

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • místní transfery 
  • cestovní pojištění 
  • městský poplatek
  • vízum do Ruska

POZNÁMKY

Cena nezahrnuje: vstupné do jednotlivých objektů: Petropavlovská pevnost 260 RBL, St. Petersburg - loď 260 RBL, Ruské muzeum - 400 RBL,


Víza - upozornění: V současné době je pozastaveno  vydávání tzv. e-víz. Standardní víza  stojí cca 2800 Kč a na jejich vyřízení je třeba cca 14 dní.  Předpokládáme, že agenda e-víz bude obnovena po ukončení covidových opatření.


Více informací k nabídce našich leteckých eurovíkendů nejen do Petrohradu naleznete na:http://eurovikendy.slantour.cz/