DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Seniorský pobyt (4 noci) - Hotel Lenka, Špindelrův Mlýn

DALŠÍ INFORMACE

  • Krkonoše
    Krkonoše Krkonoše jsou nejvyšším pohořím České republiky a jedním z nejvyhledávanějších míst letní i zimní rekreace. Nejvyšší horou Krkonoš je Sněžka (1602 m.

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Pobyt pro osoby od 65 let.

Hotel Lenka je jedním z nejoblíbenějších 3 * hotelů ve Špindlerově Mlýně. 
Hosté ocení především umístění hotelu, tedy jen 10 minut pěšky od centra Špindlerova Mlýna a pouhých 300 m od šesti sedačkové lanovky ve Sv. Petru.
Hotel nabízí restauraci, prostorné vícelůžkové pokoje a apartmány. V blízkosti hotelu je dětské hřiště. K dispozici je salonek s dětským koutkem, který je blízko hotelové restaurace, takže rodiče mohou posedět se sklenkou dobrého vína a mít děti pod dohledem. Pro relaxaci a regeneraci těla můžete navštívit hotelovou finskou saunu s relaxační zónou a masážemi. Uskladnění sportovního vybavení je samozřejmostí.
Hotel zajišťuje skipasy, lyžařské a snowboardové vybavení nebo lyžařskou školu. V létě vám v hotelu pomohou zajistit pronájem kol, skútry, elektrická kola, poradí a pomohou s organizací dalších aktivit, které nabízí Špindlerův Mlýn.
Hotel Lenka je vhodný pro rodiny s dětmi, pro kluby, firmy a zejména pro hosty, kteří hledají klidnou dovolenou v přírodě a v blízkosti civilizace.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoj Standard: 2-, 3- a 4- lůžkové pokoje se sprchou a WC, LCD TV, wifi připojení.
Některé pokoje Standard plus s lednicí a varnou konvicí a fénem za příplatek.
Rodinný pokoj: 5- lůžkový rodinný pokoj se 2 ložnicemi, sprchou a WC, TV, wifi, lednice, varná konvice, fén.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně formou bufetu. Možnost doobjednání večeří formou 2chodového menu - výběr ze 3variant.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 18.09.2021 - 31.10.2021

Služby Kapacita Cena
cena za osobu Volno 2995 Kč

PODROBNÝ POPIS

Lyžování
Svatý Petr
Svatý Petr je nejvýznamnějším centrem sportovního dění ve Špindlerově Mlýně. Každým rokem je dějištěm mnoha významných sportovních akcí. V areálu Svatý Petr jsou v zimní sezóně v provozu dvě lanové dráhy - 6sedačková lanovka RWE line Svatý Petr - Pláň a 2sedačková lanovka na FIS World Cup černé sjezdovce. Dále pak lyžařský vlek v horní části černé sjezdovky. Svatý Petr nabízí kvalitní, technicky zasněžované, denně upravované sjezdové tratě jak pro náročné lyžaře, tak i pro začátečníky. Zdejší sjezdové tratě jsou co do délky převýšení i úpravy nejkvalitnější v rámci celé ČR.
Délka Svatý Petr-Pláň 940 m
Přepravní kapacita 1340 os/hod

Špindlerův Mlýn
Ve Špindlerově Mlýně je v provozu 5 lanových drah - jedna šestisedačková (RWE line Svatý Petr), tři čtyřsedačkové (Medvědín, Hromovka a Labská) a jedna dvousedačková (Svatý Petr) a 12 vleků (na Horních Mísečkách, na Stohu...). Celková přepravní kapacita je nejméně 18 000 osob za hodinu, které mohou jezdit po 25 km sjezdových tratí. V rámci celého Špindlerova Mlýna platí jednotné jízdné. Areály Svatý Petr, Medvědín a Labská jsou mezi sebou propojeny také pravidelnou linkou Ski Busu.
Webové stránky provozovatele www.skiareal.cz
Aktuální informace o provozu lanovek: www.skiareal.cz/aktualni-provoz

Kde zapůjčit lyžařské vybavení
Spindl Motion Rental Svatý Petr  - od 8.00 - 16.30 hod. nabízí zapůjčení lyží, snowboardů, běžek, skialpových lyží, lyžařské boty a hůlky, lyžařský či snowboardový servis.
 
Sáňkování a snowtubing
Ti, kteří si chtějí užít sněhu i jinak než na svahu mají možnost se projet na saních večerní zasněženou krajinou na jediné osvětlené sáňkařské dráze v České republice, která je dlouhá necelé 4 km. Další nabídka je snowtubing. Jízda na gumovém kole dokáže rozesmát jak malé tak i dospělé. Snowtubing můžete navštívit ve Špindlerově Mlýně pod hotelem Olympie ve Svatém Petru nebo na Bedřichově u Hradečanky.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 4x ubytování
  • 4x polopenze
  • uvítací nápoj v hotelové restauraci
  • 1x káva nebo čaj s dezertem
  • 4x jízdenka na lanovku na Medvědín nebo na Svatý Petr   
  • parkování u objektu           
  • wifi připojení zdarma

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek 21 Kč/osoba na noc.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 21 Kč/osoba za noc. Parkování je možné na 3 parkovištích přímo u hotelu.