DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Rekreační pobyt - Hotel Lázně Kostelec***, Kostelec u Zlína

DALŠÍ INFORMACE

  • Hostýnské Vrchy
    Hostýnské Vrchy Hostynské vrchy jsou zalesněná vrchovina, která se nachází na východní Moravě, ve Zlínském kraji severně od Zlína. Pohoří patří do...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Pro kostelecký areál hotelu, lázní a golfového hřiště je význačná jedinečná poloha. Celý komplex se totiž stal dominantou krásné přírody, která je typická pro předhůří Hostýnských a Vizovických vrchů. Na své si přijde každý - pro milovníky rušného městského života je tu velmi dobře dostupný Zlín (vzdálený pouhé tři kilometry), zatímco klidné povahy si jistě oblíbí procházky mírně zvlněnými hvozdy. Novinkou je přítomnost milých animátorek v průběhu letních měsíců, které vymýšlí zábavný program pro děti i dospělé.

Areál nabízí celoroční možnosti vyžití při víkendových, týdenních i vícedenních rekreacích, rekondičních pobytech nebo při lázeňské léčbě pohybového aparátu a kožních onemocnění. Každý návštěvník si může vybrat z široké palety blahodárných procedur, rozmanitých sportů a v neposlední řadě také stravování. Ať už zavítá pouze na snídani či na vydatnou večeři anebo se nechá hýčkat plnou penzí - vše je v nabídce.
Hotel má celkem šest podlaží. V prvním se nachází restaurace v golfovém stylu, sauna a golfový klub. Ve druhém je recepce a jídelna, dále kavárna s dětským koutkem, dva salonky a další restaurace s terasou, která nabízí krásný výhled na okolí. Pro snadnější a rychlejší pohyb po hotelových prostorech je k dispozici výtah. Ve zbylých čtyřech patrech se nachází hotelové pokoje, v posledním navíc také ordinace lékaře a rehabilitační oddělení. 
Hosté mohou vybírat z pestré nabídky hotelových sportovišť. Ta zahrnuje tenisový kurt s umělým povrchem, pétanque nebo vyhřívané venkovní bazény včetně dětského brouzdaliště, které jsou v provozu od května do října. Dále je zde možnost využít minigolfové hřiště, nepřetržitě vytopenou saunu a v neposlední řadě také devítijamkové golfové hřiště. K němu patří i cvičná louka, vnitřní cvičná odpaliště a virtuální golfový simulátor.
Na hotelové recepci si hosté mohou půjčit potřebné nářadí ke všem sportovištím (tenisové rakety a míčky, fotbalový a volejbalový míč, také horská kola nebo třeba společenské hry). V golfovém klubu je samozřejmostí zapůjčení golfových holí, míčků a pro zájemce je možnost objednat si lekci s profesionálním trenérem golfu. Pro milovníky táboráků je celoročně k dispozici ohniště s posezením, dříví a bodce na buřty.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

2- a 4- lůžkové dvoulůžkové pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny příslušenstvím, vlastním sociálním zařízením a také možností jedné nebo dvou pohodlných přistýlek. Samozřejmostí je připojení k Wi-Fi a lednice. 

STRAVOVÁNÍ

Snídaně podávaná formou bufetu. Možnost doobjednání večeří formou výběru ze 4 jídel.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 01.10.2023 - 22.12.2023

Služby Kapacita Cena
dospělý Volno 1050 Kč
dítě do 12 let na přistýlce Volno 570 Kč
dospělý na přistýlce Volno 850 Kč
dětská postýlka Volno 300 Kč
Sportovní karta na 5 dní/dospělý Volno 450 Kč
Sportovní karta na týden/dospělý Volno 650 Kč
Příplatky Kapacita Cena
večeře, dospělý Volno 290 Kč
večeře dítě 3-12 let Volno 190 Kč
Sportovní karta na 3 dny/dospělý Volno 300 Kč
Sportovní karta na 3 dny/dítě do 12 let Volno 150 Kč
Sportovní karta na 5 dní/dítě do 12 let Volno 225 Kč
Sportovní karta na týden/dítě do 12 let Volno 325 Kč
1- lůžkový pokoj Volno 700 Kč

PODROBNÝ POPIS

Okolí komplexu nabízí zajímavá turistická lákadla. Areálem prochází cyklostezka, po které se lze pohodlně dostat do Zlína, nebo také do nedaleké zoologické zahrady ZOO Lešná. Pro zájemce o příjemnou procházku s nádechem historie se nabízí zřícenina hradu Lukov. Ani o další památky není nouze - Květná zahrada a zámek v Kroměříži patří mezi skvosty v každém ročním období, stejně tak zámek ve Vizovicích. Ten se pyšní i přilehlou čokoládovnou.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 1x ubytování
  • 1x snídaně
  • parkování u hotelu zdarma
  • wifi připojení ve všech prostorách hotelu i koupaliště

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Osušky jsou k dispozici na pokojích (nepoužívejte je prosím na koupališti)
Župany a fén lze za mírný poplatek zapůjčit v recepci.
Areál 3 vyhřívaných bazénů (28 st.C) je v provozu od 01.05 - 30.05. 
Sportovní karty umožňující zvýhodněné a neomezené vstupy do areálu 3 vyhřívaných bazénů, 2 venkovních whirlpool, finské sauny a na všechna sportoviště (tenis, ping pong, minigolf, volejbal, patanque).
Venkovní whirlpool (38 st.C) jsou v provozu celoročně.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 15:00 hod. Ukončení pobytu do 12.00 hod. V případě dřívějšího příjezdu nebo pozdějšího odjezdu lze zavazadla uložit v šatně. Na místě se hradí místní poplatek 19 Kč/osoba za den.

Pobyt se psem je možný, poplatek 300 Kč / den.