DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Lázeňská léčba LIGHT (7 nocí) - Hotel Grande Madonna****, Karlovy Vary

DALŠÍ INFORMACE

  • Karlovy Vary
    Karlovy Vary Město Karlovy Vary založil již ve 14.století král Karel IV. Výjimečnost Karlových Varů je historicky založena především na lázeňské...

ZAMĚŘENÍ LÁZNÍ

  • nemoci pohybového ústrojí
  • onemocnění ledvin a močových cest
  • nemoci dýchacího ústrojí
  • ženské nemoci
  • nemoci látkové výměny
  • onkologická onemocnění

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Lázeňský hotel KARLSBAD GRANDE MADONNA**** se nachází v samém srdci historické a lázeňské zóny Karlových Varů, 100m od hlavního pramene VŘÍDLA (72°C), v bezprostřední blízkosti léčebných pramenů i velkolepých kolonád. Přesto nabízí intimní atmosféru a klid pro Váš pobyt i léčení, a to i díky blízkosti barokního kostela SV. MÁŘÍ MAGDALÉNY, se kterým sousedí. Jedinečná poloha hotelu umožňuje pohodlné každodenní absolvování pitné kúry u pramenů a zároveň dovoluje formou procházek dosáhnout všech turistických, památkových i nákupních cílů.
Pro hosty Spa & Wellness hotelu KARLSBAD GRANDE MADONNA**** je připraveno luxusní ubytování v komfortních a elegantně zařízených pokojích kategorie de luxe a apartmánech. Každý z nich má svůj vlastní styl a je vybaven s maximální péčí a důrazem na detail, abyste se zde cítili co možná nejlépe.
Gurmánské zážitky v podobě skvělých lázeňských diet Vám připraví a naservíruje tým zkušených kuchařů v naší stylové dvoupatrové restauraci GRAND RESTAURANT, kde se rovněž podávají snídaně formou rautových stolů. Součástí hotelového komplexu je i prvotřídní restaurace U KŘÍŽOVNÍKŮ v podobě středověké krčmy Řádu Křižovníků s červenou hvězdou ve znaku. Zdejší vyhlášená kuchyně poskytuje kulinářské zážitky jak hotelovým hostům, tak návštěvníkům ze širokého okolí. Velmi oblíben je také hotelový lobby bar, který se stal vyhledávaným místem příjemného posezení a obchodních schůzek u dobré kávy či horké čokolády.
Rovněž Vás moc rádi přivítáme a budeme hýčkat v našem exklusivním Spa & Wellness, kde svým hostům nabízíme komplexní karlovarské lázeňské léčení pod lékařským dohledem a široké spektrum lázeňských a wellness procedur, ke kterým využíváme přírodní léčivou termální vodu přiváděnou přímo z nedalekého VŘÍDLA (72°C). Vychutnat si tak u nás můžete celou škálu léčebných, regeneračních, relaxačních a wellness pobytů, ale i romantický víkend, rodinné oslavy či firemní zasedání.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoj:1-a 2- lůžkové komfortně zařízené pokoje s výhledem na město a kostel sv. Máří Magdalény nebo s výhledem do klidného dvora. Některé pokoje mají balkon nebo  okno s  francouzským balkonem. Pokoje jsou vybaveny moderním pohodlným nábytkem v krémových barvách, televizí LED TV LG, telefonem, mini-barem, trezorem, deštníkem. Internet Wi-Fi zdarma. V pokojích jsou k dispozici postele:  king-size - postele s   rozměry 180х200 cm a nebo twin bed - s možností oddělených lůžek, s rozměry 90х200 cm. Koupelna s vanou, WC, fénem, toaletními a kosmetickými přípravky, ručníky, župany a pantoflemi.
Pokoj Suite: Prostorný dvoupokojový pokoj s francouzským balkonem, překrásným výhledem na kostel sv. Máří Magdalény. Pokoje jsou vybaveny moderním pohodlným nábytkem v krémových barvách, televizí LED TV LG, telefonem, mini-barem, trezorem, deštníkem. Internet Wi-Fi je zdarma. V pokojích je dvoulůžková postel twin bed - s možností oddělených lůžek, s rozměry 180х200 cm. V obývacím pokoji je možné zajistit další 2 (dvě) místa na spaní (přistýlky) na rozkládací pohovce. Obývací pokoj a ložnice jsou odděleny dveřmi. Dle přání, dodáme druhou televizi TV LED LG do ložnice pro pohodlnější sledování přímo z postele. Koupelna s vanou, WC, bidetem, fénem, toaletními a kosmetickými přípravky, ručníky, župany a pantoflemi.

STRAVOVÁNÍ

Polopenze.
Snídaně a večeře podávané formou bufetu včetně nápojů. 

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 01.11.2023 - 22.12.2023

Služby Kapacita Cena
osoba ve 2- lůžkovém pokoji Volno 13750 Kč
dítě do 3 let zdarma bez nároku na služby Volno 0 Kč
dítě 3 - 12 let na přistýlce s polopenzí Volno 9900 Kč
přistýlka v pokoji Suite Volno 12350 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1- lůžkový pokoj Volno 2890 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze
  • vstupní lékařská prohlídka s konzultací karlovarské pitné kúry
  • 11x procedura na základě konzultace a předpisu lékaře
  • 1x Hilterapie - laser pro léčbu pohybového ústrojí, postcovidového syndromu a dalších indikací
  • možnost využití sauny (suchá, parní, infrasauna), whirlpool, 
  • možnost využití fitness přístrojů - jako je běžecký pás, rotoped, nebo eliptický trenažér, které jsou rozmístěny v prostorách balneocentra
  • župan a pantofle na pokoji

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě s e hradí místní poplatek 50 Kč/den.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 12:00 hod. Na místě se platí místní poplatek cca 50 Kč/den.
Hotel má vlastní parkoviště před a za hotelem. Zaparkovat vozidlo přímo v lázeňské historické zóně u hotelu je komfortní službou, kterou nabízí lázeňský hotel KARLSBAD GRANDE MADONNA jako jeden z mála hotelů v Karlových Varech. Doporučujeme proto raději parkovací místo předem zarezervovat. Parkovné je za poplatek 300 Kč/noc.

Pobyt se psem je možný, poplatek 250 Kč / den.