DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Pobyt se snídaní - Fontána Blue Marine Resort, Hrdoňov

OBJEDNÁVKA

DALŠÍ INFORMACE

  • Jižní Čechy
    Jižní Čechy Kraj po staletí spravovaný lidmi v souladu s nároky přírody, svou krásou překvapí každého návštěvníka. Kdo přijede za historickými...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Resort Hotel Fontána Blue Marine*** se nachází v malebné oblasti na břehu naší největší vodní nádrže Lipno v obci Hrdoňov. 
Resort je oblíbeným místem pro rodiny s dětmi, seniory, základní a střední školy, nejrůznější sportovní a zájmová soustředění, workshopy, teambuildingy a v neposlední řadě i pro příznivce zimních sportů. Obklopen krásnou přírodou je ideálním místem pro aktivní i odpočinkové dovolené. Resort má i vlastní marinu, která poskytuje možnost stání a kotvení lodí s ponorem do 2,4 m.
V areálu mají hosté k dispozici restauraci s prostornou venkovní terasou a večerním barem. Ochutnat zde můžete speciality tradiční regionální kuchyně laděné dle ročních období a sezónních surovin.

Přednosti resortu: 
  • Výjimečná poloha u Lipna
  • Vzdušné a pohodlné pokoje
  • Restaurace a bar
  • Krytý bazén, whirpool, sauny a fitness
  • Zahrada s terasou a dětské hřiště
  • Vlastní marina a cyklotrajekt
  • Jachting a vyhlídkové plavby
  • WiFi zdarma
  • Vlastní pláž u přehrady
  • Ideální poloha na hvězdicové výlety
  • Parkování zdarma
Wellnes, sport, odpočinek:
  • Krytý bazén 12 x 6 x 1,5m, whirlpool, sauny
  • Fitness, tělocvična
  • Stolní tenis
  • Hřiště
  • Půjčovna kol, koloběžek a dalších sportovních potřeb
  • Vlastní pláž
  • Cyklopřevoz
  • Resort leží přímo na cyklotrase

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoje jsou umístěny v objektech ve vzdálenosti 20 - 100 m od hlavní budovy. V hlavní budově se nachází recepce, restaurace, wellness, fitcentrum, bar a společenské místnosti. Nejsou zde ŽÁDNÉ.
Hostům nabízíme ubytování ve 94 pohodlných a prostorných pokojích a 6 apartmánech s balkónem nebo terasou, LCD TV, chladničkou. Většina našich pokojů poskytují krásný výhled do jihočeské přírody. Nabízíme Wi-Fi zdarma ve všech prostorách hotelu. 

Pokoj Standard 2- lůžkový: pokoj o velikosti 25 m2 s vlastním balkónem s výhledem na jezero a přírodu poskytne příjemné chvíle odpočinku a pohodlí.
Vybavení: manželská postel nebo oddělená lůžka, možnost pevné přistýlky nebo dětské postýlky, LCD TV, chladnička, rychlovarná konvice, pracovní stůl, sprchový kout nebo vana, vysoušeč vlasů.
Pokoj Standard 3- lůžkový: pokoj o velikosti 30 m2 s výhledem na jezero nebo do zeleně poskytne příjemné chvíle odpočinku a pohodlí. Pokoje jsou vybavené třemi pevnými lůžky a nabízejí pohodlné ubytování i rodinám.
Vybavení: Manželská postel nebo oddělená lůžka + pevné lůžko, možnost dětské postýlky, LCD TV, chladnička, rychlovarná konvice, pracovní stůl, sprchový kout nebo vana, vysoušeč vlasů
Rodinný pokoj Standard: pokoj se dvěma oddělenými ložnicemi o velikosti 42 m2. Pokoje mají společnou chodbou s vestavěnou skříní je vybaven LCD TV. Tento pokoj nemá vlastní balkon ani terasu.
Vybavení: 4 lůžka, možnost přistýlky dětské postýlky,  1x LCD TV, chladnička, rychlovarná konvice, pracovní stůl, sprchový kout nebo vana, vysoušeč vlasů
Pokoj Superior 2- lůžkový: pokoj o velikosti 25 m2 se stylovým Schloßmöbel nábytkem a balkónem s výhledem na jezero a přírodu zajistí nezapomenutelné zážitky a komfortní pohodlí.
Vybavení: manželská boxspring postel, možnost pevné přistýlky nebo dětské postýlky, LCD TV, chladnička, rychlovarná konvice, pracovní stůl, sprchový kout nebo vana, vysoušeč vlasů.
Pokoj Superior 3- lůžkový: pokoj o velikosti 32 m2 s výhledem na jezero nebo do zeleně s vlastním balkónem s možností posezení a odpočinku. Pokoje jsou vybavené stylovým Schloßmöbel nábytkem a třemi pevnými lůžky a nabízejí pohodlné ubytování i rodinám.
Vybavení: manželská boxspring postel + pevné lůžko, možnost dětské postýlky, LCD TV, chladnička, rychlovarná konvice, pracovní stůl, sprchový kout nebo vana, vysoušeč vlasů.
 Rodinný pokoj Superior:  dvěma oddělené ložnice se společnou chodbou o velikosti 45 m2. Každá ložnice má svůj vlastní balkón s výhledem na jezero nebo do zeleně s možností posezení a odpočinku. Pokoje jsou vybavené stylovým Schloßmöbel nábytkem a nabízejí komfortní ubytování jak rodinám, tak přátelům.
Vybavení: 2x manželská boxspring postel, možnost přistýlky nebo dětské postýlky, LCD TV, chladnička, rychlovarná konvice, pracovní stůl, sprchový kout nebo vana, vysoušeč vlasů.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně formou bufetu.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 02.04.2024 - 24.04.2024

Služby Kapacita Cena
osoba v pokoji Standard Volno 790 Kč
osoba v pokoji Superior Volno 930 Kč
3. osob na pokoji Standard Volno 590 Kč
3. osoba na pokoji Superior Volno 590 Kč
osoba v rodinném pokoji Standard (při obsazení 4 osobami) Volno 770 Kč
osoba v rodinném pokoji Superior (při obsazení 4 osobami) Volno 850 Kč
přistýlka Volno 550 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1- lůžkový pokoj Standard Volno 490 Kč
1- lůžkový pokoj Superior Volno 590 Kč

PODROBNÝ POPIS

Typy na výlety
Okolí celého resortu je plné přírodních krás, historických památek i pestrých možností sportovního vyžití a aktivního odpočinku.
Lipenská magistrála (do 2km)
Okolí Lipenského jezera je rájem pro cykloturisty. Na Lipensku je vybudován systém šesti navzájem propojených cyklotras. 
Vítkův Hrádek (do 4km)
Vítkův kámen či Vítkův hrádek je zřícenina gotického hradu ležící na vrcholu stejnojmenné hory na pravém břehu Lipenské přehrady. Je to nejvýše položený hrad (resp. zřícenina) v Česku (1035 m n. m.).
Stezka korunami stromů Lipno (do 12km)
První stezka korunami stromů v České republice nabízí návštěvníkům jedinečnou kombinaci zážitků. Stezka je citlivě začleněna do krajiny v okolí Lipenského jezera.
Na stezce dlouhé 675 metrů naleznete kromě jedinečné vyhlídky ze 40 metrové věže i spoustu dobrodružných zážitků. 
Hrad Rožmberk (do 21km)
Nejstarší sídlo Rožmberků. V současné době je ve vlastnictví státu a je spravován Národním památkovým ústavem.
Klášter Zlatá Koruna (do 28km)
Klášter se nachází asi 8 km od Českého Krumlova v katastru obce Zlatá Koruna na ostrohu obtékaném ze tří stran řekou Vltavou.  Architektonické těžiště kláštera tvoří konventní kostel (trojlodní bazilika s příčnou lodí) orientovaný téměř na sever, k němuž se po jižní straně připojuje konvent s křížovou chodbou. Severně od něj stojí kaple Andělů strážných, k níž přiléhá tzv. malý konvent. Dále je zde soubor budov opatství s pivovarem. 
Český Krumlov (do 29km)
Město Český Krumlov patří mezi perlu jižních Čech. Díky své poloze a zachovalým historickým památkám nabízí krásný kulturní zážitek. Hlavní dominantou města je zámek Český Krumlov, tyčící se nad řekou Vltavou, který je po Pražském hradě nejrozsáhlejší zámecký areál v České republice a zámecká zahrada, kde naleznete i jedinečné divadlo otáčivým hledištěm. Od roku 1992 je součástí světového kulturního dědictví UNESCO.
Plešné jezero a Schwarzenberský plavební kanál (do 38km)
Plešné jezero se nachází v ledovcovém kotli pod vrcholem Plechý v nadmořské výšce 1090 metrů. Jezero má tvar elipsy o velikosti plochy 7,48 hektarů, maximální hloubka dosahuje 18,3 metrů. Hráz jezera tvoří 40 metrů vysoká ledovcová moréna, která se v zadní části postupně zdvihá až na 260 metrů vysokou skalní stěnu zvanou Jezerní stěna.
Zámek Huboká (do 47km)
Zámek Hluboká leží na návrší nad Vltavou ve městě Hluboká nad Vltavou. Zámek je ve vlastnictví státu a patří k turisticky nejatraktivnějším památkám v Česku. 
Skipark Frymburk (do 8 km)
Park Frymburk je zimní areál pro areál pro začínající lyžaře či snowboardisty či nenáročné sportovce, kteří mají rádi projíždění v krásném a pohodovém prostředí s výhledem na Lipenské jezero a okolní krajinu. Nabízí příznivcům zimních radovánek dvě nenáročné modré sjezdovky. K dolní stanici vleku se pohodlně přiblížíte 100m pojízdným pásem v Dětském parku Médi Kubíka, který se nachází hned vedle parkoviště.
Skiareál Lipno (do 12 km)
Skiareál Lipno je moderní lyžařské zařízení. Přepravu lyžařům zajišťují 3 moderní čtyřsedačkové lanovky Doppelmayr. Pro komfortní nástup jsou všechny vybaveny rozběhovými koberci, které umožňují plynulé nasednutí na sedačky lanovek. O přepravu dětí i začátečníků se starají 3 pojízdné koberce ve výukovém hřišti Fox Park a 1 pojízdný koberec v Bambini parku. K přepravě osob z centrálního parkoviště na vrchol Kramolína slouží lanovka Jezerní, která je v provozu také pro večerní lyžování na sjezdovce Jezerní.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 1x ubytování
  • 1x snídaně
  • parkování v areálu zdarma

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek cca 20 Kč/osoba za den.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 15:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek cca 20 Kč/osoba za den.

Pobyt se psem je možný, poplatek 250 Kč / den.