DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Best Western Hotel Dei Mille 3*, Neapol - letecky, 3 dny

OBJEDNÁVKA

DALŠÍ INFORMACE

  • Neapol
    Neapol Neapol je hlavní město stejnojmenné provincie a regionu Kampánie. Je to také třetí největší město Itálie, co do počtu obyvatel, spolu...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

"Vidět Neapol a zemřít?" ...ne, nebojte se - fascinující a rušné ulice Neapole vám dají dostatečně najevo, že na nic takového nebudete mít ani pomyšlení. Ruch, chaos, dopravní situace, které pozorujete otevřenou pusou, úzké uličky, vůně moře s hrozícím Vesuvem v dálce - Neapol si prostě musíte užít...

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 03.03.2023 - 05.03.2023

Služby Kapacita Cena
Cena za osobu Volno 8790 Kč
Příplatky Kapacita Cena
Příplatek za 1-lůžkový pokoj Volno 1890 Kč
Palubní zavazadlo (do 10 kg) Volno 1690 Kč
Seating + odbavení k letu Volno 690 Kč
Komplexní pojištění Volno 240 Kč

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Odlet z Prahy do Neapole. Individuální transfer do hotelu, ubytování, volno.
2. den: Snídaně. Pobyt v Neapoli, možnost individuální návštěvy místních památek a zajímavostí.
3. den: Snídaně. Individuální transfer na letiště a odlet z Neapole zpět do Prahy.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Best Western Hotel Dei Mille *** se nachází 200 metrů od hlavního vlakového nádraží v Neapoli a nabízí pokoje s vlastní koupelnou a bezplatné Wi-Fi na recepci. Klimatizované pokoje jsou vybaveny TV a bezpečnostní schránkou.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně formou bufetu.

Hotel často nenabízí snídaně - hosté obdrží poukázku na snídani, která se každé ráno podává v nedaleké kavárně. Upozorňujeme ale, že některé termíny lze zajistit se snídaní v ceně za osobu, pokud to tak má hotel v nabídce.


Prosíme Vás, jakmile si vyberete termín, ověřte si u nás, zda se jedná o termín se snídaní nebo bez, děkujeme.

PODROBNÝ POPIS

Zájezd je určen pro individuální turisty. Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky.

Co v Neapoli nevynechat:
  • Castel Nuovo - Hrad Castel Nuovo patří k největším historickým památkám v Neapoli. Monumentální rozměry i atraktivní poloha přímo u neapolského přístavu z hradu činí nejnavštěvovanější památku ve městě.

  • Královský palác - Královský palác v Neapoli (Palazzo Reale di Napoli) patří k nejznámějším městským stavbám a nachází se v centru na hlavním náměstí Piazza del Plebiscito přímo naproti bazilice sv. Franitška z Pauly.

  • Castel dell'Ovo - Jedna z nejvýraznějších památek neapolského pobřeží je středověký Castel dell'Ovo, česky Vaječný hrad. Leží mezi přístavem a oblíbenou promenádou Mappatella na dosah od historického centra.

  • Galleria Umberto I. - Galeria Umberta I. je nákupní pasáž z konce 19. století, která svého času měla vytvořit zcela nové centrum Neapole. Zároveň patří k nejvyšším zastřešeným pasážím v Evropě a najdete zde několik desítek obchodů, restaurací či kaváren.

  • Španělská čtvrť - Neapolská španělská čtvrť - v italštině nazývaná jednoduše Spagnoli - je nechvalně proslulým a zároveň jedním z nejpřitažlivějších míst města. Spagnoli leží v těsné blízkosti historického centra a dodnes patří k nejchudším čtvrtím v Neapoli.

  • Bazilika sv. Františka - Hlavní neapolské náměstí Piazza del Plebiscito se kromě Královského paláce pyšní i slavnou bazilikou sv. Františka z Pauly (basilica San Francesco da Paola), jež patří k nejvýznamnějším kostelům v Neapoli. Vstup je zdarma.

  • Neapolský dóm - Katedrála Nanebevzetí panny Marie, zkráceně známá jako Neapolský dóm je hlavní římskokatolický kostel ve městě a sídlo neapolského arcibiskupa. Ačkoliv je zasvěcena panně Marii, častěji je nazývána jako chrám sv. Januria, patrona Neapole, jehož ostatky jsou právě zde uloženy.

Vstupné (orientačně): Castel Nuovo - od 6 EUR, Královský palác - od 10 EUR, Castel dell'Ovo - zdarma, Neapolský dóm - zdarma

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letecká doprava Praha - Neapol a zpět
  • malé palubní příruční zavazadlo (zpravidla 40x20x25cm)
  • 2x nocleh v hotelu
  • 2x snídaně

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění (storno zájezdu a léčebné výlohy)
  • zavazadlo k odbavení (možné přiobjednat)
  • transfer z letiště do hotelu (možné přiobjednat)
  • městský poplatek 6 EUR/osoba/noc (splatný na recepci hotelu)
  • místní veřejná doprava
  • místní vstupné do objektů
  • služby průvodce či delegáta CK

POZNÁMKY

Cena transferu z letiště do centra města se liší. Zpravidla se pohybují v relaci od 1700 Kč za vůz pro 1-3 osoby.
Pokud máte zájem o transfery na oba směry je potřeba transfer zvolit v objednávce dvakrát.


Při Vaší objednávce potřebujeme vědět, zda od nás budete chtít odbavení a seating, nebo si službu zařídíte sami.

Službu, lze provést třemi způsoby:

1) Klienti si nechají odbavení a seating udělat na letišti - tuto variantu ovšem nedoporučujeme, jelikož na letišti zaplatíte mnohem více.

2) Klienti si nechají službu udělat od nás - v tomto případě nemusíte nic řešit. Od klientů budou vyžadovány informace k dokladům, na které budou cestovat (číslo dokladu a jeho platnost). Klienti od nás obdrží rovnou palubní vstupenky, které jsou potřeba ke vstupu do letadla. Cena za osobu je 690Kč.

3) Klienti si službu udělají sami online - tato varianta je zdarma. Dostanete od nás přístupové údaje a "návod" jak si odbavení a seating udělat. Dělá se 24 hodin před odletem.


Více informací k nabídce našich leteckých eurovíkendů nejen do Neapoli naleznete na:http://eurovikendy.slantour.cz/

Katalogové (internetové) ceny eurovíkendových zájezdů se mění v závislosti na aktuální dostupnosti letenek v ekonomické třídě i cenové nabídce hotelových pokojů. Obecně platí, že s čím větším předstihem zájezd objednáte, tím zpravidla získáte lepší (= nižší) cenu. Krátce před odletem může být cena stejného hotelu (zájezdu) již výrazně vyšší. Doporučujeme tedy objednávat tento typ zájezdů min. 1 měsíc před odletem. V případě, že objednáváte tento zájezd v kratší době, může se stát, že aktuálně dostupná cena letenek  bude vyšší, než původně kalkulovaná. Což se následně projeví ve výsledné ceně zájezdu. Na tuto skutečnost bychom vás, samozřejmě, upozornili obratem, po obdržení vaší objednávky.