DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Holandsko - Květinové korzo a Amsterdam

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Jedna z největších holandských slavností, tzv. Květinové korzo, se koná každoročně v polovině dubna. Vedle této světové atrakce vás náš zájezd zavede i na řadu dalších zajímavých míst v Holandsku. Takže se můžete těšit na projížďku po grachtech, větrné mlýny, lány tulipánů, lahodné sýry, nádherné diamanty či unikátní umělecká díla v čele s Rembrandtovou Noční hlídkou.

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: V podvečerních hodinách odjezd z ČR. Non-stop cesta přes Německo do Holandska.
2. den: Ráno navštívíme Keukenhof - krásný květinový park na ploše 20 ha. Největší květinový park v Evropě nabízí 6 miliónů květin, překrásná jezírka a potůčky, tematické zahrady a výstavy v pavilonech. Kromě nekonečných lánů tulipánů zde uvidíte především begonie, mečíky, chryzantémy, jiřiny, růže a také exotické rostliny. Odpoledne navštívíme tzv. "Květinové korzo" - velkolepý průvod alegorických vozů vytvořených z tisíců řezaných květů. Původně se jednalo pouze o prezentaci konce jarní květinové sezóny. Dnes patří tato slavnost k tomu nejkrásnějšímu, co můžete v Holandsku spatřit. Květinové korzo začíná ráno v Noordwijku a pokračuje celý den až do Haarleemu, kde večer končí. Večer nocleh v hotelu.
3. den: Ráno zastávka ve Volendamu - rybářské vesničce s typickou atmosférou. Dále prohlídka skanzenu Zaansee Schans s větrnými mlýny, typickými holandskými domy, ukázkou výroby dřeváků a sýrů. Poté zastávka v typické sýrárně, kde se můžete seznámit s tradiční výrobou proslulých holandských sýrů. Nocleh v hotelu. 
4. den: Amsterdam - pro jeho sepjetí s mořem i četné kanály jej nazývají "Benátky severu". Návštěvu Amsterdamu zahájíme pěší prohlídkou centra města, při níž nevynecháme Královský palác ani proslulé náměstí Dam. Krátce se zastavíme i na květinovém trhu, bleším trhu i ve čtvrti červených luceren. V rámci odpoledního programu se můžete věnovat již amsterdamským specialitám - především slavnému Rijksmuseu, proslulého Rembrandtovou "Noční hlídkou", dále máte možnost projížďky lodí po grachtech a taktéž můžete navštívit brusírnu diamantů. Individuálně pak můžete navštívit např. muzeum Van Gogha (včetně slavné Slunečnice) či Rembrandtův rodný dům. Večer odjezd zpět do ČR.
5. den: Návrat do ČR v dopoledních hodinách.
Tento zájezd již není v naší nabídce!

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

2-lůžkové pokoje s příslušenstvím, klimatizace, TV. Pokoje jsou vybaveny WiFi internetem. 

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • doprava autokarem
  • 2x nocleh v hotelu (2-lůžkové pokoje)
  • 2x snídaně
  • služby průvodce
  • pobytová taxa

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění
  • vstupné (orientačně): Keukenhof 19 EUR dospělí, 9 EUR děti od 4-11 let, děti do 3 let zdarma, loď po grachtech v Amsterdamu 15 EUR, Madurodam 18 EUR 

POZNÁMKY

Pro více informací o poznávacích zájezdech do Holandska navštivte naše webové stránky poznavaci-zajezdy.slantour.cz.