DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Pobyt se skipassem - Grand hotel Praha, Tatranská Lomnice

DALŠÍ INFORMACE

  • Vysoké Tatry
    Vysoké Tatry Region Vysokých Tater patří k turisticky nejvyhledávanějším oblastem na Slovensku. V oblasti se nacházejí obce s historickými památkami...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Grand hotel Praha**** stojí na úpatí Lomnického štítu v Tatranské Lomnici v srdci Vysokých Tater.

Historie hotelu se píše již od roku 1905. Hotel má bohatou tradici, stylové interiéry a vynikající kuchyni. Nezapomenutelný pobyt zaručuje ubytování v nadstandardně vybavených pokojích. Příjemný relax si můžete dopřát v elegantním Grand Wellness centru kde naleznete bazén, vířivku, saunu masáže a další wellness aktivity. Bohatý výběr kulinářských specialit mezinárodní a slovenské kuchyně nabízí stylová hotelová restaurace. Hotelová hala si Vás podmaní noblesou a posezením u krbu.
Lyžování: v blízkosti hotelu je lyžařský areál Jámy s umělým zasněžováním a večerním lyžováním. Pro náročnější lyžaře jsou sjezdovky pod Lomnickým štítem (2180 m.n.n.). Délky sjezdových tratí se zde pohybují kolem 1500 - 2000 m.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Všechny pokoje v hotelu mají svou osobitou atmosféru a historii.
Pokoj Classic - nově zrekonstruované 1- a 2- lůžkové pokoje s koupelnou a WC, TV + SAT, telefonem, minibarem, trezorem a vysoušečem vlasů. Některé pokoje jsou s balkonem. Možnost ubytování v pokojích s výhledem do doliny za příplatek.
Pokoje Modern - komfortně vybavené 1- a 2- lůžkové pokoje s koupelnou a WC, TV + SAT, telefonem, minibarem, trezorem a vysoušečem vlasů. 



STRAVOVÁNÍ

Snídaně podávané formou bohatého bufetu.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 10.02.2023 - 20.02.2023

Služby Kapacita Cena
osoba v pokoji Classic Volno 3150 Kč
osoba na pokoji Modern Volno 3150 Kč
dítě 6 - 12 let na přistýlce Volno 1750 Kč
dítě do 6 let na přistýlce - zdarma Volno 0 Kč
Příplatky Kapacita Cena
pokoj s výhledem Volno 290 Kč
osoba v 1- lůžkovém pokoji Volno 2600 Kč
večeře dítě do 12 let Volno 390 Kč
večeře dospělý Volno 650 Kč

PODROBNÝ POPIS

SKIPASS = AQUAPASS
V období zimní sezóny platí všechny skipassy i jako vstupenky do vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová. V jednom dni lze využít jen jeden z vybraných vstupů a to buď do jednoho vodního parku, nebo jako skipass do lyžařského střediska.
Využití lístků na lanovky a vstupů do vodních je podmíněno registrací všech členů rezervace do Gopassu před nástupem na pobyt. Pokud již klient registrovanou Gopass kartu má, je třeba ji předložit při check-inu. V případě zájmu o vydání Gopass karty na recepci hotelu, bude její vydání na místě zpoplatněno částkou 2 EUR. V případě odmítnutí registrace klienta do Gopass ztrácí nárok na čerpání služeb - lístků na lanovky a vstupy do vodních parků, jakož i finanční kompenzaci.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 1x ubytování
  • 1x snídaně
  • zdarma vstup do hotelového wellness centra 
  • skipass do středisek Tatranská Lomnice, Štrbské Pleso, Starý Smokovec a Jasná (počet nocí = počet skipassů) 
  • parkovné u hotelu zdarma

Uvedené ceny jsou ceny základní a jsou závislé na momentální nabídce hotelu. Konečná cena tak může být rozdílná od ceny základní. Konečnou cenu Vám pracovníci CK potvrdí po odeslání konkrétní objednávky.

POZNÁMKY

Více o Slovensku - Tatranská Lomnica: Tatranská Lomnica

Nástup na pobyt od 15:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 2 Eur/den, od 01.03. 2024 se poplatek zvyšuje na 3,5 Eur/den. Pokud máte zakoupený pobyt s polopenzí, je třeba počítat s tím, že na večeře je do restaurace vyžadován společenský oděv.