DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Rekreační pobyt - WELLNESS HOTEL PANORAMA****, Blansko

DALŠÍ INFORMACE

  • Jižní Morava
    Jižní Morava Hospodářsky významný region s výhodnou polohou v jihovýchodní části České republiky při hranicích s Rakouskem a Slovenskem odedávna...

Vyprodané termíny

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Čtyřhvězdičkový rodinný wellness hotel, s panoramatickým výhledem, v krásném přírodním prostředí nad městem Blansko. Nachází se v zalesněné městské části Češkovice, 3 km od centra města a blanenského aquaparku. Hotel nabízí plnohodnotné využití volného času za každého počasí. Je ideálním výchozím místem pro turistiku a cykloturistiku v Moravském krasu i okolí. Moravský kras je světově známá krasová lokalita proslulá jeskyněmi, propastí Macochou, jízdami na lodičkách po podzemní říčce Punkvě s krásnou přírodou.

V objektu je restaurace s NEBESKOU TERASOU s mobilním zasřešením, obsluhované hotelové atrium s ohništěm, výtah, zatravněná relaxační plocha. Od dubna do října je v provozu dohřívaný venkovní zážitkový bazén se slanou vodou, masážní lavicí, perličkou, chrličem a tobogánkem. Dále jsou klientům k dispozici ruské kuželky, kulečník, malá tělocvična se stolem na ping-pong, společenský sál s barem a tanečním parketem, konferenční sál a 6 salonků. Ve všech prostorech hotelu je wifi připojení a internet zdarma. Hotel má velice hezké wellness centrum "VitaLine" (teplý bazén 31°C se slanou vodou s protiproudovým plaváním, finská a parní bylinná sauna, infra sauna , whirlpool 36°C, solární louka, Kneippova šlapací koupel). Relaxaci ve wellness centru doplňují balneo procedury dle aktuální nabídky: lymfodrenáž, rašelinové a voskové zábaly, klasické masáže, masáže lávovými kameny, suché uhličité koupele, masáže na profesionálním vodním vyhřívaném lůžku, voňavé procedury, thalasoterapie a jiné). Pro nejmenší je hotel doslova dětským rájem. V hotelu je vnitřní dětský koutek, venku houpadla, skluzavky, houpačky, odrážedla, pískoviště, dětské hry a hračky. Po celé letní prázdniny jsou v hotelu zdarma celodenní animační programy pro děti i rodiče. U hotelu je rybník a především skvělý zookoutek s oslí rodinkou, králíky a morčaty. Děti i rodiče mohou v létě pomáhat o zvířata pečovat. V hotelu je možné na místě dohodnout úschovu vlastních kol (zdarma), projížďky na koních na nedalekých farmách a přijmout doporučení na některý z mnoha turisticky zajímavých cílů v okolí.

 BILLIARDOVÝ  MINIGOLF S 18. HERNÍMI STOLY NA VENKOVNÍM HŘIŠTI
Skvělá zábava pro celou rodinu. Vhodné pro děti od 5 do 100 let :-).

PIT PAT 
- Pit Pat Mini Golf je hra, která kombinuje minigolf a kulečník.
- Cílem je udeřit míč pomocí tága a dostat ho do jamky v co nejmenším počtu ran. 
- Mezi mini golfové překážky patří tunel, rampy, most, sopka a další! 

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Hotel má 60 pokojů. Ubytování je možné ve dvou kategoriích. 
Zrekonstruované pokoje CLASSIC NEW s fény, malou ledničkou, digitální LED TV, telefonem, převážně s balkonem. Pokoje jsou dvoulůžkové až pětilůžkové. Většina dvoulůžkových pokojů nemá balkon, stejně jako tzv. rodinná studia. Většina třílůžkových pokojů balkon má. Rodinná studia jsou čtyřlůžkové nebo pětilůžkové pokoje vhodné pro početnější rodinu - vždy dva pokoje se společným hlavním vchodem a sociálním zařízením. TV a telefon jsou na obou pokojích. Na těchto pokojích je možná přistýlka.
 Pokoje SUPERIOR v nejnovějším hotelovém patře. Pokoje jsou2- lůžkové a jsou vybaveny digitální LED TV, telefonem, malou lednicí, trezorem, sociálním zařízením a balkonem s exkluzivním výhledem do údolí a na vzdálené horizonty. Část pokojů má klimatizaci za příplatek. Jeden z pokojů je jednolůžkový uzpůsobený pro ZTP osoby (tento nemá balkon a výhled je do hotelového atria). Pokoje jsou bez možnosti přistýlky.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně podávaná formou bohatého bufetu.
Možnost doobjednání večeří. 
Večeře jsou vydávány v čase 17:30 - 19:00 ( formou bufetu či výběrem z více variant). Tomu předchází od 16:00 příprava tj. od 16:00 do 19:30 nebude možná objednávka a la carte . Objednávat z jídelního lístku bude možné opět až od 19:30, při větším zájmu je třeba počítat s delší čekací dobou.
Hotel je zařazen do programu DOVOLENÁ BEZ LEPKU. Na vyžádání zajistíme bezlepkovou stravu.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 01.06.2020 - 20.12.2020

Služby Kapacita Cena
dospěl/pokoj Classic Volno 990 Kč
dospělý/pokoj Superior Volno 1190 Kč
dítě 3-12 let jako 3. os./pokoj Classic Volno 704 Kč
dítě 3-12 let jako 4. os/pokoj Classic Volno 712 Kč
1- lůžkový pokoj/Classic Volno 1490 Kč
1- lůžkový pokoj/Superior Volno 1690 Kč
dítě do 3 let bez nároku na služby- zdarma Volno 0 Kč
Příplatky Kapacita Cena
večeře/dospělý Volno 290 Kč
večeře/dítě 3-12 let Volno 190 Kč
dětská postýlka Volno 100 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 1x ubytován
  • 1x snídaně
  • vstup do venkovního ohřívaného bazénu v sezóně pro ubytované hosty neomezený a je zdarma
  • parkování u hotelu zdarma
  • připojení k internetu je pro ubytované hosty zdarma.

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE


POZNÁMKY

Pro více informací o nabídkách zájezdů od cestovní agentury SLAN tour pokračujte zde.

Nástup na pobyt od 13:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 20 Kč/den.

Pobyt se psem je možný, poplatek 250 Kč / den.