DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Vila Magnolia, Tatranská Lomnice, Podzimní pobyt (4 noci) - vlakem Pendolino

Tento zájezd již není v naší nabídce!

DALŠÍ INFORMACE

  • Vysoké Tatry
    Vysoké Tatry Region Vysokých Tater patří k turisticky nejvyhledávanějším oblastem na Slovensku. V oblasti se nacházejí obce s historickými památkami...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

AKCE

AKČNÍ NABÍDKA


Pojeďte na prodloužený víkend v Tatrách luxusním expresem Pendolino. Za 7 hodin nebo i dříve můžete být pohodlně ve vašem hotelu  v Tatrách.   Rychle, pohodlně, bezpečně!

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Vila Magnolia spolu s Vilou Beatrice*** a Vilou Júlia*** tvoří Resort Beatrice, přičemž všechny tři budovy jsou od sebe vzdálené přibližně 300 m.
Služby recepce jsou ubytovaným návštěvníkům poskytovány denně od 07:00 do 18:00 v nedaleké hlavní budově rezortu - ve Vile Beatrice***, kde se nachází také snídaňová místnost a sauna. Hosté mohou využít možnost posezení ve společných prostorech s pohovkou, křesly a dekoračním krbem na přízemí, případně se mohou zabavit se svými nejmenšími v dětském koutku.     
Objekt nabízí celkem 7 pokojů a to 4x studio a 3x apartmán. 

Všechna studia a apartmány jsou plně vybavené wifi připojením, televizí, kuchyňským koutkem a sociálním zařízením. 
ŠTUDIO TYP A 2+1: Vybavení studia: obývací část s TV se základními programy a pohovkou pro 1 osobu, manželská postel. Kuchyň - chladnička, dvojplotna, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar Nespresso, jídelní kout. Koupelna - sprchový kout, sociální zařízení
STUDIO TYP B 3+2: Studio je vhodné pro 3-5 osob. Vybavení studia: obývací část s TV se základními programy a s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, manželská postel a samostatné lůžko / 3 samostatná lůžka. Kuchyň - chladnička, dvojplotna, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar Nespresso, jídelní kout. Koupelna - sprchový kout, sociální zařízení. Studiu přísluší balkon.
APARTMÁN TYP A 3+2: Apartmán je vhodný pro 3-5 osob. Vybavení apartmánu: ložnice s manželskou postelí a odděleným lůžkem, obývací pokoj s TV se základními programy a rozkládací pohovkou pro 2 osoby. Kuchyň - chladnička, dvojplotna, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar Nespresso, jídelní kout. Koupelna - sprchový kout, sociální zařízení
APARTMÁN TYP B 4+2: Apartmán je vhodný pro 4-6 osob. Vybavení apartmánu: ložnice s manželskou postelí, obývací místnost se 2 oddělenými lůžky, rozkládací pohovkou pro 2 osoby as TV se základními programy, kuchyň - chladnička, dvojplotna, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar Nespresso, jídelní kout. Koupelna - vana, sociální zařízení. Některým apartmánům přísluší balkon.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně podávaná v hl. budově Beatrice.
Tento zájezd již není v naší nabídce!

PODROBNÝ POPIS

DOPRAVA VLAKEM
Doprava je zajištěna expresem Pendolino včetně místenek.

Cesta tam: ranní spoj s odjezdem z Prahy  v 6:05 hod. Příjezd do Popradu  v 13.10 hod.
Cesta zpět: odpolední spoj s odjezdem z Popradu cca v 16:05 hod. Příjezd do Prahy ve 22:27 hod. 
Přepravu z Popradu do Tatranské Lomnice a zpět do Popradu si klienti zajišťují sami a to převážně místní Tatranskou železnicí, na kterou lze přestoupit přímo ve vlakové stanici Poprad. Cena jízdenky na tento úsek je 1,5 Eur.

Nástupní místa: Praha (odj. 06:05), Kolín (odj. 07:08), Pardubice (odj. 07:28), Česká Třebová (odj. 08:10), Olomouc (odj. 08:45), Ostrava (odj. 09:53). V případě požadavku zajistíme i jízdenky na spoj k uvedeným nástupním místům.

Vila Magnolia se nachází cca 200 metrů od železniční stanice Tatranská Lomnica.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • dopravu vlakem z ČR do Popradu a zpět
  • 4x ubytování 
  • 4x snídaně

    Benefity k pobytu v síti APLEND:
    • 10% sleva v restauracích APLEND
    • 25% sleva na Minigolf ve Velkém Slavkově
    • 1x vstup do wellness platný pro ubytované hosty v APLEND Hotel Kukučka
    Slevy na vstupy a zábavu pod Vysokými Tatrami:
    • Tricklandia, Starý Smokovec - 15%
    • Poliankovo, Tatranská Polianka - 10%
    • Dobra Hračka, Tatranská Lomnice - 10%
    • Galerie Tatry, Pedal Planet, Nová Polianka
    • Aquacity, Poprad - 20%
    • Tatras Tower, Štrbské Pleso - 10% na konzumaci a zvýhodněný vstup

      Uvedené ceny jsou ceny základní a jsou závislé na momentální nabídce hotelu. Konečná cena tak může být rozdílná od ceny základní. Konečnou cenu Vám pracovníci CK potvrdí po odeslání konkrétní objednávky.

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • místní poplatek 1,5 Eur / osoba / den (platí se na recepci hotelu)
  • místní dopravu (úsek Poprad - Tatranská Lomnica, cca 1,5 Eur)

POZNÁMKY

Je možné zajistit libovolný termín odjezdu i mimo vypsané termíny. Stejně tak je možné i prodloužení pobytu v Tatrách  o 1 nebo i více dní.  V případě prodloužení zájezdu je v ceně jízdenka a ubytování s polopenzí na objednaný počet nocí.

Nástup na pobyt od 14:00 do 18:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod.
Na místě se hradí místní poplatek 2 Eur/den, od 01.03. 2024 se poplatek zvyšuje na 3,5 Eur/den. Dále se na místě hradí vratná kauce ve výši 70 EUR musí být uhrazena na místě v hotovosti (EUR).
Bezplatné nehlídané parkoviště se nachází přímo před budovou Vily Magnolie.
Všechny vnitřní prostory ubytovacích jednotek v Resortu Beatrice, stejně jako vnitřní prostory recepce jsou přísně nekuřácké. Prosíme hosty, aby respektovali toto rozhodnutí. Pokud jste zvyklí kouřit, prosíme, učiňte tak ve venkovních prostorách resortu. V případě neakceptování zákazu kouření si společnosti Aplend s.r.o. vymezuje právo uložit hostům pokutu ve výši 200 EUR.

Pobyt se psem: nelze