DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Španělsko - slunečné pobřeží

DALŠÍ INFORMACE

  • Barcelona
    Barcelona Barcelona je hlavním městem Katalánska a současně je i hlavním městem stejnojmenné provincie. Leží při pobřeží Středozemního moře na severovýchodě Španělska.
  • Costa Dorada

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Zájezd do jižní části Katalánska kombinuje koupání na zlatých plážích slunečného pobřeží Costa Dorada s návštěvou zajímavých míst na pobřeží (významné historické město Tarragona, malebná Peňiscola s hradem nad mořem) i ve vnitrozemí (kláštery Santes Creus a Santa Maria de Poblet, městečko Tortosa).

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Odjezd z Prahy v pozdějších odpoledních hodinách (kolem 17.00). Non-stop cesta přes Německo a Francii.
2. den: Po přejezdu francouzsko - španělské hranice zastávka v městečku Figueras a návštěva muzea Salvatora Daliho.  Odpoledne příjezd na španělské pobřeží Costa Brava. Ubytování v hotelu, koupání, večeře.
3. den: Dopoledne odjezd z hotelu. Odpoledne návštěva  Tarragony - nejzachovalejší a nejrozsáhlejší římské památky v kraji (římský cirk, Pilátova věž, amfiteátr) a snad nejúchvatnější katedrála v celém Katalánsku. Zastávka u impozantního římského akvaduktu. Večer příjezd do letoviska Salou na Costa Dorada neboli Zlaté pobřeží známé svými širokými "zlatými" plážemi a stálým počasím. Ubytování v hotelu, večeře.
4. den: Volno, pobyt u moře. Volných dní můžete využít k individuální návštěvě velkolepého zábavního parku Port Aventura na okraji Salou nebo aquaparku v blízké La Pinedě.
5. den: Výlet za "kláštery a vínem" do vnitrozemí Katalánska do vinařské oblasti, která proslula výrobou "španělského šampaňského vína". Návštěva prvního z pozoruhodných klášterů - královského kláštera Santes Creus, který je důkazem nebývalé moci církve v dobách středověku. Zastávka v městečku Montblanc. Odpoledne prohlídka nejpůsobivějšího cisterciáckého kláštera Santa Maria de Poblet, který se řadí k nejvýznamnějším památkám v Katalánsku.
6. den: Volno, pobyt u moře.
7. den: Výlet za historií templářů podél řeky Ebro pod pohoří Serra de Montsant a na Costa del Azahar. Přejezd mezi vápencovými kopci s borovicovými lesy. Návštěva templářského hradu Castell de Miravet, který se pyšně tyčí nad údolím řeky Ebro a skýtá panoramatické výhledy. Zastávka v době středověku významném městě Tortosa s okázalou gotickou katedrálou postavenou na místě mešity. Dále prohlídka historického centra Peňiscoly, kterému dominuje hrad postavený templáři ve 13. století. Možnost koupání na krásných písečných plážích Peňiscoly.
8. den: Volno, pobyt u moře.
9. den: Dopoledne odjezd z hotelu. Celodenní prohlídka Barcelony - věhlasné metropole Katalánska s mnoha památkami (Sagrada Familia - kostel Antoni Gaudího, gotická katedrála, Kolumbův památník, slavná La Rambla aj.) nebo možnost koupání na plážích v Barceloně. Ve večerních hodinách odjezd do ČR.
10. den: Návrat do ČR v podvečerních hodinách.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 15.09.2017 - 24.09.2017

Služby Kapacita Cena
cena za osobu Vyprodáno! 12990 Kč
LAST MINUTE Kapacita Cena
cena za osobu (platná od 20.07.2017) Vyprodáno! 11990 Kč
Slevy Kapacita Cena
sleva pro 3. osobu na pokoji Volno -1500 Kč
Příplatky Kapacita Cena
příplatek: komplexní pojištění Volno 500 Kč
příplatek: 2-sedačka Volno 590 Kč
příplatek: pokoj 1/1 Volno 4700 Kč
Odjezdová místa Kapacita Cena
Roudnice nad Labem Volno 150 Kč
Kralupy nad Vltavou Volno 150 Kč
Slaný Volno 0 Kč
Kladno Volno 0 Kč
Praha Volno 0 Kč
Beroun Volno 0 Kč
Plzeň Volno 0 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • doprava autokarem
  • 7x nocleh v hotelu 3*
  • 7x polopenze
  • služby průvodce

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • Komplexní pojištění
  • Vstupné do objektů (orientačně): Barcelona - výběr: Sagrada Familia - 12,5 EUR, výtah - 2,5 EUR, La Pedrera - 10 EUR, Casa Batlló - 18,15 EUR, Palác Katalánské hudby - 15 EUR, výtah v památníku Kryštofa Kolumba - 4 EUR, akvárium - 17,75 EUR, katedrála sv. Eulálie - 5 EUR, Námořní muzeum - 6,5 EUR, jízdenka MHD - 1,4 EUR / 1 jízda, vlak letovisko-Barcelona a zpět - 7,20 EUR.  Tarragona - kombinované vstupné do amfiteátru, cirku, Casa Canal, Casa Castellarnau, římského fóra a na hradby - 9,25 EUR. Jen amfiteátr - 2,45 EUR, hradby - 2,2 EUR, cirk - 2,2 EUR, fórum - 2,1 EUR,
    Doporučujeme všem studentům vzít s sebou studentskou průkazku ISIC. 
    Celková orientační částka na vstupy je cca 50 EUR.