DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Lázeňský týden - Lázně Poděbrady, hotel Libenský****

Tento zájezd již není v naší nabídce!

DALŠÍ INFORMACE

  • Podebrady (Poděbrady)
    Podebrady (Poděbrady) Poděbrady (50 km from Prague) is a spa town on the river Elbe surrounded by meadows and natural parks. The town is famous for its...

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Pobyt na 6 nocí s procedurami.
Hotel Libenský je hlavním lázeňským domem a.s. Lázně Poděbrady. Objekt ležící ve středu lázeňské kolonády, patří svou polohou a kompletnost nabízených služeb k nejvyhledávanějším hotelům v Poděbradech.
Recepce hotelu je v provozu 24 hodin denně. Rádi Vám poskytneme veškeré informace týkající se všech léčebných pobytů, kulturního i sportovního vyžití. Samozřejmostí recepce je směnárenská činnost a prodej drobných předmětů. Hotel má vlastní parkoviště.
Hotel disponuje balneoprovozem, kvalitně vybavenou elektroléčbou a rehabilitací včetně tréninkové ergometrie. Nachází se zde stálá služba sester a pohotovostní služba lékaře, přímo v hotelu jsou ordinace ošetřujících lékařů a další odborné vyšetřovny (EKG, diagnostická ergometrie a další). Součástí je i místnost pro oxygenoterapii. Krátkou prosklenou spojovací chodbou se dostanete do bazénu sousedního lázeňského hotelu Zimní lázně. Procedury jsou podávány 7 dnů v týdnu.
V objektu se nachází i solná jeskyně k možnosti využití hotelovým hostům i veřejnosti. Otevírací doba solné jeskyně je od 8 hod do 20 hod. Pro děti jsou vyhrazeny časy v 10 hod a v 17 hod.

Ke stravování slouží dvě restaurace s celkovou kapacitou 254 míst. Zde probíhá klasické léčebné stravování, ale i formou výběrem z menu. Stylovou kavárnu s terasou, kde můžete ochutnat dezerty od našich cukrářů, nebo dobrou kávu naleznete ve foyer. Důležitou složkou léčebného pobytu je také vhodná strava - dieta, kterou určí při vstupní prohlídce pacienta ošetřující lékař na základě povahy onemocnění. O pacienty se stará nutriční terapeut, se kterým je možno kdykoliv stravu prokonzultovat.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoje 1- a 2- lůžkové. Všechny pokoje jsou standardně vybaveny sprchovým koutem, WC, ledničkou, telefonem s přímou volbou a barevným televizor se satelitním příjmem

STRAVOVÁNÍ

Polopenze. Snídaně formou bufetu, večeře výběrem z tříchodového menu.
Tento zájezd již není v naší nabídce!

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 6x ubytování
  • 6x polopenze
  • 1x uhličitá koupel
  • 1x perličková koupel
  • 1x přísadová koupel Kneipp
  • 1x klasická masáž částečná
  • 1x Candella masáž
  • 1x parafínový zábal na ruce
  • 2x solná jeskyně
  • 1x částečný zábal čokoládový
  • poukaz na občerstvení do lázeňské kavárny

POZNÁMKY

V den nástupu se klienti hlásí v hotelové recepci na adrese - Nám. T.G.M. 437/II, 290 33 Poděbrady Nástup na pobyt od 13.00 hod, ukončení pobytu do 10.00 hod. Pobyty s plnou penzí začínají večeří a končí obědem. Pobyty s polopenzí začínají večeří a končí snídaní. Na místě se hradí místní poplatek 15 Kč/den. Parkování u hotelu na 1 - 4 noci 70 Kč/den, na 5 a více nocí 50 Kč/den.