DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Hotel Towers Rotana****, Dubaj

OBJEDNÁVKA

DALŠÍ INFORMACE

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Elegantní hotel Towers Rotana se nachází v centru města, jeho předností je nejen krásný výhled na moře, ale také snadný přístup do všech hlavních destinací této metropole. Nachází se v blízkosti Burj Khalifa, nejvyšší stavby na světě a 20 minut jízdy od mezinárodního letiště v Dubaji. Hotel nabízí 360 moderně zařízených pokojů.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoje hotelu Towers Rotana Dubai jsou dekorovány moderním uměním a vybaveny klimatizací a satelitní TV. V luxusních soukromých koupelnách jsou k dispozici 2 umyvadla a luxusní vybavení.

STRAVOVÁNÍ

V základní ceně je zahrnuta bufetová snídaně. 

PODROBNÝ POPIS

Burj Khalifa, Dubai - nejvyšší budova na světě má celkem 162 pater a výšku 828 metrů.
Pro turisty je největším lákadlem právě nejvýše položená venkovní vyhlídková plošina na světě, která se nachází ve 124. patře ve výšce 452 metrů nad zemí. 

Celodenní výlet Abu Dhabí - první zastávka bude v mešitě Sheikh Zayed Grand mosque, jedné z největších a nejkrásnějších mešit na světě. Mešita je schopna pojmout přes 30 000 lidí. Úžasná bílá stavba je celá oblečená v mramoru, na kterém jsou vyobrazeny islámské malby. Dále budeme pokračovat na ostrov YAS s největším krytým RED FERRARI parkem a obchodním centrem YAS MALL, kde si dáme oběd. Zbytek našeho výletu bude zaměřen na projížďku známého Saadiyat Island project, kde se staví muzea LOUVRE a GUGGENHEIM, aby dokončili panorama Abu Dhabi jakožto hlavního kulturního střediska arabského světa. Navštívíme také velký market v Abu Dhabí, pojedeme podél úchvatného Corniche, kolem nádherné kolekce zářících bílých mešit, prosklených kanceláří, aj. Náš výlet zakončíme v Heritage Village, kde je malé muzeum které líčí denní aktivity Arabské komunity před nalezením ropy. Na konci odpoledne vyrazíme přes ostrov YAS zpět do Dubaje.

Dhow cruise - Plavba s večeří na nádherné dřevěné lodi postavené s ohledem na regionální historii a dědictví, ale přitom s komfortem, který byste očekávali u moderní lodi. Prožijte romantický večer pod zářícími hvězdami zatímco pozorujete tančící vodní hladinu osvícenou měsíčním světlem. Užijte si luxusní buffet s místními delikatesami přitom jak proplouváte oblastí Mariny. Oblast Marina a Palm byla ještě před 10 lety pouhou písečnou pláží. Dnes je to velká část Dubaje s úžasnou noční scenérií.

Desert safari s BBQ - Pouštní safari v Dubaji je celosvětově známé pro jeho vtipnou a dobrodružnou stránku. Tato nezapomenutelná cesta v terénním vozidle začíná odpoledne projížďkou skrze Dubajskou poušť. Během osvěžující projížďky po zlatém pouštním písku bude několik zastávek určených k fotografování. Projížďka bude poté pokračovat skrze poušť, kde budete mít možnost spatřit nádherný západ slunce. V nabídce budete mít možnost vyzkoušet projíždění dun, tetování Hennou, sand boarding, setkání s velbloudy a večer si budete moct užít vynikající večeři formou grilu se zábavným programem. 

DUBAI FRAME - Za příplatek možno zajistit vtupenky na Dubai Frame, což je 150 m vysoká rozhledna ve tvaru rámu, která byla dostavěna v roce 2018. Největším lákadlem je částečně prosklená podlaha v horní části rámu. Ve spodní části se nachází muzeum ukazující jak historii Dubaje, tak prezentaci, jak by mohla Dubaj vypadat za 50 let.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 04.01.2024 - 12.01.2024

Služby Kapacita Cena
cena za osobu
[podrobnosti]
Volno 38990 Kč
Příplatky Kapacita Cena
komplexní pojištění Volno 1440 Kč
příplatek za 1-lůžkový pokoj Volno 11590 Kč
Burj Khalifa - vstupenka 124./125. patro Volno 1100 Kč
Celodenní výlet Abu Dhabí od Volno 1790 Kč
Dhow cruise (plavba) od Volno 1490 Kč
Desert safari s BBQ od Volno 1390 Kč
vstupenka - Dubai Frame Volno 550 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • leteckou dopravu Praha - Dubai a zpět
  • 7x (8x) nocleh v hotelu Towers Rotana****
  • 7x (8x) snídani
  • malé palubní zavazadlo

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • transfery z letiště do hotelu a zpět
  • místní taxy
  • pojištění
  • služby delegáta
  • zavazadlo k odbavení

POZNÁMKY


V SAE musí klienti platit tzv. ,,pobytovou taxu" která se platí při odhlášení klientů na recepci hotelu. Některé hotely požadují při nástupu na ubytování složení vratné kauce, případně záruku kreditní kartou.

 

Děti do 12 let zdarma, pokud jsou ubytovány s rodiči. Snídaně za dítě se platí na místě částkou 20 USD/den.


Rozšířili jsme pro vás nabídku výletů. Upozorňujeme, že pouze Dubai City Tour a Abu Dhabí jsou s místním průvodcem, ostatní výlety jsou bez doprovodu průvodce.

 

Ceny jsou orientační vzhledem k měnící se ceně letenky.