DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Rekreační pobyt - Hotel Starý Mlýn, Dětřichov

DALŠÍ INFORMACE

  • Jeseník
    Jeseník Priessnitzovy lázně Jeseník leží v malebné poloze na svazích Studničního vrchu asi 2 km od města Jeseník. Lázně jsou v průměrné nadmořské...

ZAMĚŘENÍ LÁZNÍ

  • onemocnění horních a dolních cest dýchacích
  • nemoci krevního oběhu
  • nemoci nervové soustavy

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Hotel se nachází v srdci Jeseníků ve velice klidné části, obklopený kopci a lesy, cca 3 km od centra města Jeseník, cca 33 km od hory Praděd, cca 26 km od města Karlova Studánka, cca 50 km od Šumperka, cca 500 m od autobusové zastávky, cca 7 km od vlakového nádraží. Svou polohou je výborným výchozím bodem pro pěší turistiku a cyklistiku.
Hotel s celoročním provozem, který je zaměřený na cyklisty, lyžaře, rodiny s dětmi, ale i na odpočinek uprostřed Jesenické přírody s návštěvou místních lázní a relaxačních center. Hotel má Vlastní wellness jehož součástí je finská sauna pro 10 osob, vybavená kamny HARVIA, s možností polévání lávových kamenů. Požitek ze saunování Vám zcela jistě umocní relaxační hudba a samostatná místnost s ochlazovací kádí, doplněná sprchou pro méně odvážné návštěvníky. Na chvíle odpočinku slouží relaxační místnost s lehátky.
V hotelové restauraci můžete ochutnat tradiční i netradiční jídla. Kromě stálých jídel nabízíme také sezónní pokrmy, jako např. Svatomartinská Husa apod. Pokud hotel navštívíte v letní sezóně, tak vás čeká víkend plný dobrot připravovaných na venkovním grilu.
V hotelu Starý Mlýn se myslí i na nejmenší hosty a na jejich zábavu. Součástí hotelového areálu je rozlehlá oplocená zahrada s dětským hřištěm, kde se nachází trampolína, pískoviště se slunečníkem, dřevěný hrad a skluzavka. Vaše děti si užijí spoustu zábavy a vy můžete relaxovat po dlouhém dni, nebo si v klidu vychutnat gastronomickou specialitu a Váš oblíbený nápoj.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pro návštěvníky našeho hotelu máme připraveno 16 nově zrekonstruovaných pokojů s celkovou kapacitou 36 lůžek. 
Pokoj Standard: 2- a 3- lůžkové pokoje se sprchou a WC, TV a lednicí.
Pokoj De Lux s balkonem: 3- lůžkový pokoj se sprchou a WC, TV a lednicí, kávový/čajový set. Pokoj má balkon.
Pokoj De Lux s terasou: 2- lůžkový pokoj se sprchou a WC, TV a lednicí, kávový/čajový set. Pokoj má terasu.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně formou bufetu.
Možnost zakoupení polopenze a plné penze.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 10.04.2023 - 31.05.2023

Služby Kapacita Cena
cena za osobu, pokoj Standard Volno 790 Kč
cena za osobu, pokoj De Lux s balkonem Volno 950 Kč
cena za osobu, pokoj De Lux s terasou Volno 990 Kč
dítě do 3 let zdarma, bez nároku na služby Volno 0 Kč
dítě 3-12 let, pokoj Volno 490 Kč
dítě 3-12 let, pokoj De Lux s balkonem Volno 590 Kč
dětská postýlka - zdarma Volno 0 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1- lůžkový pokoj Volno 390 Kč

PODROBNÝ POPIS

Jak už samotný název našeho hotelu napovídá, chceme nabídnout návštěvníkům, kteří přijeli do Jeseníků za cyklistikou něco navíc. Nedaleké Rychlebské stezky, nebo obecně jesenické hory vybízí k řadě výletů pro různé skupiny cyklistů. Pro všechny máme zde připraveno: místnost na úschovu kol, základní nářadí pro servis a údržbu 
tlaková myčka Karcher, kompresor na dohuštění kol, základní náhradní díly, cyklomapy, zdarma připojení k wifi pro aktualizaci vašich dat z měřících zařízení. V případě zájmu jsme schopni zabezpečit zapůjčení elektrokol. Pomůžeme Vám s plánováním trasy pro Váš výlet s ohledem na Vaše zkušenosti a fyzickou kondici.
Při plánování méně náročných tras jsme schopni dopravit klienty autem společně s kolem do vyšších poloh, odkud po vrstevnicích budou postupně klesat do údolí a užívat si panoramat jesenických hor.

ZIMA:
Běžky: V okolí jsou běžkařské okruhy - Jeseník, Ramzová, Lipová lázně, Červenohorské Sedlo, Dolní Morava.
Sjezdovky: Červenohorské Sedlo cca 18 km od hotelu (10 sjezdovek, 8 vleků, 1 lanovka). Ramzová cca 15 km od hotelu (7 sjezdovek, 2 vleky, 2 lanovky). Ostružná cca 16 km od hotelu (6 sjezdovek, 4 vleky). Praděd-Ovčárna cca 32 km od hotelu (8 sjezdovek, 7 lanovek). Filipovice cca 11 km od hotelu (7 sjezdovek, 3 vleky, 1 lanovka). Ski Areál Miroslav - Lipová Lázně cca 10 km od hotelu (5 sjezdovek, 2 vleky, 1 lanovka).

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • ubytování
  • snídaně
  • zdarma wifi připojení
  • parkování u hotelu zdarma

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek 30 Kč/osoba za den.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 30 Kč/osoba na den. Parkování u hotelu za poplatek 50 Kč/den.

Pobyt se psem je možný, poplatek 300 Kč / den.