DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Zimní relaxace na 6 nocí se státním příspěvkem - Hotel Pacifik****, Mariánské Lázně

Tento zájezd již není v naší nabídce!

DALŠÍ INFORMACE

  • Mariánské Lázně
    Mariánské Lázně Mariánské Lázně jsou nejmladšími západočeskými lázněmi. Druhé největší české lázně jsou pověstné svou elegancí, čistotou a bohatým kulturním životem.

ZAMĚŘENÍ LÁZNÍ

  • nemoci pohybového aparátu
  • onemocnění ledvin a močových cest
  • nemoci dýchacích cest
  • ženské nemoci
  • nemoci látkové výměny
  • nemoci onkologické

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

AKCE

Posilujte svoji IMUNITU, načerpejte ENERGII a zažijte ten správný RELAX. 
Využijte do 31.03.2021 státní příspěvek na dovolenou v lázních ve výši 4.000 Kč

Lázeňský hotel Pacifik**** by se dal jedním slovem popsat jako impozantní. Tato architektonická dominanta okouzluje svou nádhernou fasádou a špičkovou lokalitou na konci hlavní třídy Mariánských Lázní s mírným stoupáním. Neméně impozantní je i mimořádně vyvedený design interiérů a řada špičkových ozdravných procedur hotela, které staví na využívání místních speciálních přírodních léčivých prostředků.
Tento hotel získal svůj honosný název podle unikátního zpracování interiérů v přímořském stylu. Vše se tady točí kolem moře. To se promítá do výběru barev tkanin a textilií, pozadu nezůstávají ani obrazy a doplňky a vše dovršuje restaurace připomínající trup převrácené lodě a hala kapitána Jamese Cooka. Výjimečný zážitek vám připraví i bohatý výběr luxusních, klasických a moderních lázeňských služeb a zdravotních programů od balneoterapie přes laserové procedury až po revoluční světelnou terapii v písku a špičkové odborné znalosti našeho zdravotnického personálu. Místní minerální pramen (Lesní pramen) vám pak poskytne osvěžení a nabudí vaše smysly.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Probouzejte se stylově v jednom z 96 pokojů a apartmánů lázeňského hotelu Pacifik.
Pokoje mají nádherný interiér, ve kterém se uplatňuje svěží modrá, bílá a zlatá barva reflektující obecný designový motiv hotelu a podtrhující unikátní výzdobu. Místnosti jsou vybaveny klasickým nábytkem a moderním technickým zázemím. Velká okna vpouštějí dovnitř přirozené světlo a nabízejí výhled do bujného parku v centru města nebo do poklidné postranní uličky.
Pokoj Superior (výhled do ulice) - prostorný 2- lůžkový pokoj v klasickém stylu s výhledem na lázeňský park a kolonádu s: Ložnicí se dvěma velkými postelemi, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, psacím stolem, židlemi se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, čajovou konvicí, centrálním vytápěním, Wi-Fi. Vlastní koupelnou s vanou/sprchou nebo sprchou, WC, umyvadlem, zrcadlem a kosmetickým zrcadlem, fénem, lázeňskými osuškami, županem a toaletními potřebami.
Některé pokoje mají balkon. 
Pokoj Superior Plus (výhled do parku a na kolonádu): 2- lůžkový pokoj s ložnicí se dvěma velkými postelemi, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, psacím stolem, židlemi se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, čajovou konvicí, centrálním vytápěním, Wi-Fi. Vlastní koupelnou s vanou/sprchou nebo sprchou, WC, umyvadlem, zrcadlem a kosmetickým zrcadlem, fénem, lázeňskými osuškami, županem a toaletními potřebami. Některé pokoje mají balkon. 

STRAVOVÁNÍ

Polopenze formou bufetu. 
Ke snídani si můžete dopřát bohatou snídani formou švédského stolu v restauraci Primavera. Těšit se můžete na pestrý výběr zdravých cereálií, speciality z pečiva, čerstvou zeleninu a ovoce, neslazené marmelády, pokrmy z vajec bohaté na proteiny, výběr párků a sýrů a čerstvé mléčné výrobky a ovocné džusy.
K večeři si můžete dopřát nejrůznější pokrmy z italské a středozemní kuchyně s výběrem těstovinových pokrmů a rybích specialit. Čekají na vás i chutné předkrmy, čerstvé saláty a zelenina, lehké polévky a dušené maso, hlavní jídla z české a mezinárodní kuchyně a lehké dezerty. Večeře také probíhá formou švédských stolů.
Tento zájezd již není v naší nabídce!

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • 6x ubytování ve 2- lůžkovém pokoji Superior
  • 6x polopenze
  • uvítací nápoj
  • vstupní a výstupní lékařská prohlídka
  • 1x klasická masáž částečná
  • 1x suchá plynová lázeň CO2
  • 1x minerální koupel s přísadou CO2
  • 1x parafínový zábal
  • 1x inhalace
  • 1x písečná sluneční terapie
  • volný vstup do hotelového bazénu s vodními atrakcemi a 2 saunami
  • zdarma: fitness koutek, wifi, Ensena karta výhod

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 50 Kč/osoba za den. Od poplatku jsou osvobozeni nevidomí, držitelé průkazu ZTP/P a jejich průvodci, hosté mladší 18 let. Parkování za poplatek 170 Kč/den.

Pobyt se psem je možný, poplatek 270 - 500 Kč dle velikosti. / den.