DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Hotel Hawthorn Suites 4*, Dubaj - letecky

OBJEDNÁVKA

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Luxusní město Dubaj, ve Spojených Arabských Emirátech, zaručeně patří mezi místa, která stojí za to vidět. Dubaj leží severu Arabského poloostrova na březích Perského zálivu. Potkává se tu starobylé město s romantickými uličkami vonícími kořením a blýskajícími se zlatem s novým městem s nejmodernější architekturou, výškovými budovami a nepřehlédnutelným luxusem. Luxus uvidíte na každém kroku, naprosto nevídaný a nezapomenutelný. Právem bývá Dubaj označována jako "emirát zlata" nebo také nákupní ráj.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 21.01.2024 - 25.01.2024

Služby Kapacita Cena
Cena za osobu
[podrobnosti]
Volno 25790 Kč
Příplatky Kapacita Cena
Příplatek za 1-lůžkový pokoj Volno 8990 Kč
Burj Khalifa - vstup 124./125. patro Volno 1100 Kč
Celodenní výlet Abu Dhabí od Volno 1790 Kč
Dhow cruise (plavba) od Volno 1490 Kč
Desert safari s BBQ od Volno 1390 Kč
Vstupenka - Dubai Frame Volno 550 Kč
Komplexní pojištění Volno 700 Kč

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Noční odlet z Prahy do Dubaje.
2. den: Přílet do Dubaje. Individuální transfer do hotelu, ubytování, volno.
3. den: Snídaně. Pobyt v Dubaji, možnost individuální návštěvy místních památek a zajímavostí, nebo pláže.
4. den: Snídaně. Pobyt v Dubaji, možnost individuální návštěvy místních památek a zajímavostí, nebo pláže.
5. den: Snídaně. Individuální transfer na letiště a odlet z Dubaje zpět do Prahy.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Hotel Hawthorn Suites **** se nachází v oblasti Jumeirah Beach Residence. Zaujímá vynikající polohu na hlavní ulici s řadou aktivit pro celou rodinu a úchvatným výhledem na Perský záliv. K nákupnímu centru Dubai Marina Mall lze od hotelu dojet autem za 5 minut. Na mezinárodní letiště v Dubaji dojedete autem za 30 minut. Hotel nabízí prostorné klimatizované pokoje s TV/SAT příslušenstvím pro přípravu kávy a dobře vybavenou koupelnou s župany a přezůvkami.

STRAVOVÁNÍ

V základní ceně je zahrnuta bufetová snídaně. 

PODROBNÝ POPIS

Zájezd je určen pro individuální turisty. Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky. 

Burj Khalifa, Dubai - nejvyšší budova na světě má celkem 162 pater a výšku 828 metrů.
Pro turisty je největším lákadlem právě nejvýše položená venkovní vyhlídková plošina na světě, která se nachází ve 124. patře ve výšce 452 metrů nad zemí.


Celodenní výlet Abu Dhabí - první zastávka bude v mešitě Sheikh Zayed Grand mosque, jedné z největších a nejkrásnějších mešit na světě. Mešita je schopna pojmout přes 30 000 lidí. Úžasná bílá stavba je celá oblečená v mramoru, na kterém jsou vyobrazeny islámské malby. Dále budeme pokračovat na ostrov YAS s největším krytým RED FERRARI parkem a obchodním centrem YAS MALL, kde si dáme oběd. Zbytek našeho výletu bude zaměřen na projížďku známého Saadiyat Island project, kde se staví muzea LOUVRE a GUGGENHEIM, aby dokončili panorama Abu Dhabi jakožto hlavního kulturního střediska arabského světa. Navštívíme také velký market v Abu Dhabí, pojedeme podél úchvatného Corniche, kolem nádherné kolekce zářících bílých mešit, prosklených kanceláří, aj. Náš výlet zakončíme v Heritage Village, kde je malé muzeum které líčí denní aktivity Arabské komunity před nalezením ropy. Na konci odpoledne vyrazíme přes ostrov YAS zpět do Dubaje.


Dhow cruise - Plavba s večeří na nádherné dřevěné lodi postavené s ohledem na regionální historii a dědictví, ale přitom s komfortem, který byste očekávali u moderní lodi. Prožijte romantický večer pod zářícími hvězdami zatímco pozorujete tančící vodní hladinu osvícenou měsíčním světlem. Užijte si luxusní buffet s místními delikatesami přitom jak proplouváte oblastí Mariny. Oblast Marina a Palm byla ještě před 10 lety pouhou písečnou pláží. Dnes je to velká část Dubaje s úžasnou noční scenérií.


Desert safari s BBQ - Pouštní safari v Dubaji je celosvětově známé pro jeho vtipnou a dobrodružnou stránku. Tato nezapomenutelná cesta v terénním vozidle začíná odpoledne projížďkou skrze Dubajskou poušť. Během osvěžující projížďky po zlatém pouštním písku bude několik zastávek určených k fotografování. Projížďka bude poté pokračovat skrze poušť, kde budete mít možnost spatřit nádherný západ slunce. V nabídce budete mít možnost vyzkoušet projíždění dun, tetování Hennou, sand boarding, setkání s velbloudy a večer si budete moct užít vynikající večeři formou grilu se zábavným programem. 



Co dále v Dubaji dále nevynechat:
  • Dubai Mall - V těsné blízkosti mrakodrapu Burj Khalifa naleznete rozlehlé nákupní centrum Dubai Mall, které je svou celkovou rozlohou bezkonkurenčně největším obchodním centrem v regionu. Kromě spousty obchodů naleznete zde více než 150 restaurací, krytý zábavní park, kluziště, obrovský vnitřní vodopád, hrající venkovní fontánu či obří akvárium s podmořskou zoo.

  • Dubai Fountain - Málokterá fontána ve vás dokáže vzbudit tak nevšední zážitek jako právě ta dubajská, jež se pyšní největším choreografovým systémem fontán na světě. Tato populární vodní show nabízí jednu z nejoblíbenějších podívaných v Dubaji. Fontána se nachází přímo pod nejvyšší budovou světa Burj Khalifa.

  • Palm Jumeirah - Umělý ostrov, který svým tvarem z výšky připomíná palmu, snad jinde než v Dubaji neuvidíte. Palm Jumeirah byl první příbřežní stavbou svého druhu a je právem považován za triumf lidské vynalézavosti. Užít si zde můžete širokou škálu špičkových hotelů, plavit se kolem ostrova na jachtě či na motorovém člunu nebo se svézt jednokolejkou Palm Monorail až do ikonického resortu Atlantis, jednoho ze symbolů Dubaje.

  • Sheikh Zayed Road - Každé světové město má svoji hlavní třídu, které se nic nevyrovná. Tou dubajskou je beze sporu třída šejka Zajda, Sheikh Zayed Road, která je pojmenována po jedné z nejvýznamnějších postav historie Spojených arabských emirátů a prvním prezidentovi země.

  • Dubai Marina  - Dubai Marina je luxusní obytná čtvrť, kterou naleznete na uměle vytvořeném zálivu, jenž rozšiřuje Perský záliv o 3 kilometry a je považován za největší umělý přístav světa. Právě zde můžete během procházky po místní promenádě či z paluby lodi obdivovat ty nejvyšší obytné budovy světa.

  • Dubai Global Village - Dubai Global Village představuje největší sezónní pouť na světě nabízející obchody, restaurace i kulturní vyžití. Je stylizovaná jako multikulturní atrakce představující různorodé světové kultury.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letecká doprava Praha - Dubaj a zpět
  • palubní zavazadlo (zpravidla 55x38x20 cm)
  • malé palubní příruční zavazadlo (zpravidla 25x33x20 cm)
  • 3x nocleh v hotelu
  • 3x snídaně

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění (storno zájezdu a léčebné výlohy)
  • zavazadlo k odbavení (možné přiobjednat)
  • transfer z letiště do hotelu
  • městský poplatek 15-30 AED /osoba/noc (splatný na recepci hotelu)
  • místní veřejná doprava
  • místní vstupné do objektů
  • služby průvodce či delegáta CK

POZNÁMKY

V SAE musí klienti platit tzv. ,,pobytovou taxu" která se platí při odhlášení klientů na recepci hotelu. Hotely 2*a 3* - platba 3 USD/noc/pokoj, hotely 4* - platba 4,5 USD/noc/pokoj, hotely 5* - platba 5,5 USD/noc/pokoj. Taxa se hradí v hotovosti v USD nebo AED.

DUBAI FRAME: Za příplatek možno zajistit vstupenky na Dubai Frame, což je 150 m vysoká rozhledna ve tvaru rámu, která byla dostavěna v roce 2018. Největším lákadlem je částečně prosklená podlaha v horní části rámu. Ve spodní části se nachází muzeum ukazující jak historii Dubaje, tak prezentaci, jak by mohla Dubaj vypadat za 50 let.

 

Více informací k nabídce našich leteckých eurovíkendů nejen do Edinburghu naleznete na:http://eurovikendy.slantour.cz/

Katalogové (internetové) ceny eurovíkendových zájezdů se mění v závislosti na aktuální dostupnosti letenek v ekonomické třídě i cenové nabídce hotelových pokojů. Obecně platí, že s čím větším předstihem zájezd objednáte, tím zpravidla získáte lepší (= nižší) cenu. Krátce před odletem může být cena stejného hotelu (zájezdu) již výrazně vyšší. Doporučujeme tedy objednávat tento typ zájezdů min. 1 měsíc před odletem. V případě, že objednáváte tento zájezd v kratší době, může se stát, že aktuálně dostupná cena letenek  bude vyšší, než původně kalkulovaná. Což se následně projeví ve výsledné ceně zájezdu. Na tuto skutečnost bychom vás, samozřejmě, upozornili obratem, po obdržení vaší objednávky.