DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Ubytování s polopenzí - Hotel Friuli, Harrachov

DALŠÍ INFORMACE

  • Krkonoše
    Krkonoše Krkonoše jsou nejvyšším pohořím České republiky a jedním z nejvyhledávanějších míst letní i zimní rekreace. Nejvyšší horou Krkonoš je Sněžka (1602 m.
Ubytování se polopenzí v centru Harrachova.

Hotel Friuli***+ je umístěn v centru Harrachova, 200 m od lyžařského areálu Harrachov. 
Z většiny pokojů je nádherný výhled na panorama dominanty Harrachova - Čertovu horu a na Mamutí skokanský můstek. Náš hotel se nachází v samotném centru dění střediska a naši hosté to tím pádem mají kousek ke všem aktivitám ve městě - lyžování, běžkařské trasy, sklářské muzeum, Mumlavský vodopád, Hornické muzeum a další aktivity.
V hotelu naleznete Stylovou restauraci Locale Friuli, která nabízí gastronomický zážitek v prostředí, ze kterého budete cítit pohodu a přirozenost. Restaurace nabízí TOP služby v rámci  celého Harrachova. Základem vytříbeného výběru jídel je italská kuchyně včetně širokého výběru pizz. Současně nabízíme široký výběr Italských tichých vín, variace různých druhů Prosseca, ale samozřejmě i vína Moravská. Samozřejmostí je výběrová káva Trucillo a široký výběr alko i nealko nápojů

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Komfortní a  prostorné, nadstandardně vybavené pokoje v designu SWAROVSKI s luxusní koupelnou vybavenou vířivou vanou a finskou saunou a s výhledem situovaným na sjezdovky lyžařského areálu a na skokanské můstky z velkého pokojového  balkonu. Koupelny jsou vybaveny luxusní kosmetikou BOGNER.
Pokoj DeLuxe 2+0: dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí velikosti King, finská sauna, vířivá vana, WC, TV/sat + wi-fi, kávový/čajový set, minibar
Pokoj DeLuxe 2+2: větší dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí velikosti King a s možností až dvou přistýlek, finská sauna, vířivá vana, WC, TV/sat + wi-fi, kávový/čajový set, minibar
Mezonet 3+2: dvoupatrový třílůžkový pokoj s manželskou postelí velikosti King, jedním lůžkem a s možností až dvou přistýlek, finská sauna, vířivá vana, WC, TV/sat + wi-fi, kávový/čajový set, minibar.

STRAVOVÁNÍ

Polopenze.
Snídaně podávaná formou bufetu. Večeř formou výběru z denního menu.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 01.09.2024 - 19.12.2024

Služby Kapacita Cena
osoba v pokoji Delux 2+0 Volno 1990 Kč
osoba v pokoji Delux 2+2 Volno 2230 Kč
osoba v Mezonetovém pokoji obsazeném 2 osobami Volno 2830 Kč
osoba v Mezonetovém pokoji obsazeném 3 osobami Volno 1890 Kč
další osoba na přistýlce Volno 930 Kč
dítě do 3 let zdarma bez nároku na služby Volno 0 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • ubytování
  • polopenze
  • bonus - slevová karta HARRCHOV CARD - zdarma

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Na místě se hradí místní poplatek 30 Kč/osoba za den.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 30 Kč/osoba na den. Parkování za poplatek 150 Kč/noc.

Pobyt se psem je možný, poplatek 350 Kč / den.


POZNÁMKY K TERMÍNU

Min. délka pobytu 6 nocí.


OBJEDNÁVKA ZÁJEZDU/POBYTU