DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Hotel Best Western Capital 3*, Stockholm - letecky

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Stockholm je královská metropole Švédska. Je to město postaveno na 14 ostrovech, s dobře chráněnými středověkými budovami a moderní architekturou. Stockholm je domovem velké spousty muzeí, od Národního muzea až po menší muzea. Samozřejmě se i tady, jako v každé evropské metropoli, konají každý týden různé výstavy, premiéry a jiná kulturní představení, které vás zajisté naschnou.
Tento zájezd již není v naší nabídce!

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Odlet z Prahy do Stockholmu. Individuální transfer do hotelu, ubytování, volno.

2. den (případně i 3. den): Snídaně. Pobyt ve Stockholmu, možnost individuální návštěvy místních památek a zajímavostí. Nevynechejte Královský palác, unikátní muzeum Vasa, nezapomenutelnou plavbu lodí po jezeře Mälaren - užijte si Stockholm bez starostí a objevte místa, kde se psala historie...

poslední den: Snídaně, individuální transfer na letiště, odlet do Prahy.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Hotel Best Western Capital 3* se nachází 7,5 km od centra Stockholmu. Best Western Capital leží přímo u autobusové zastávky Frukthandlarvägen a přibližně 600 m od zastávky Årstafältet. Pokoje jsou vybaveny TV/SAT, fénem, WC a koupelnou se sprchou. K zázemí patří restaurace, bar výtah a sauna. 

PODROBNÝ POPIS

Zájezd je určen pro individuální turisty. Termín zájezdu i jeho délku je možné přizpůsobit požadavku klienta. Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky.

V nabídce zájezdu jsou zpravidla kalkulovány nejlevnější ceny letenek do Stockholmu (časy letů se zobrazí pokud v  cenové tabulce kliknete na "podrobnosti"). 


Co musíte vidět:
Staré město (Gamla Stan), Královský palác, Vasa muzeum - Jeho hlavním exponátem a středobodem  prohlídky je loď Vasa, která se potopila hned při své první plavbě v roce 1628 ve Stockholmském zálivu. Zde ležela celá staletí  pod nánosy písku a byla tak zcela  zakonzervována. Díky tomu se zachovala v obdivuhodném stavu. Vyzvednuta byla opět po 333 letech a  umístěna v tomto muzeu, které je v současnosti nejnavštěvovanějším ve Skandinávii.
V případě zájmu a dostatku času doporučujeme navštívit také  zábavný park Grőna Lunds Tivoli či muzeum legendární švédské skupiny ABBA.


Ve Stockholmu můžete ZDARMA navštívit tato muzea: 
Armádní muzeum, Marabouparken, Etnografické muzeum, Halwyl museum - kolekce Halwyl, Švédské muzeum historie, The Royal Coin Cabinet - Královská mincovní skříňka, The Royal Armoury - královská zbrojnice, muzeum středomořských a blízkovýchodních starožitností, Moderna museum, Accelerator, Švédské muzeum přírodní historie a Cosmonova, Národní námořní museum, Muzeum starověkých starožitností, Městské muzeum ve Stockholmu, Hrad Skokloster, Národní muzeum, Středověké muzeum, Arkdes - Arkády, Národní sportovní muzeum Švédska


Orientační vstupné: 
Vasa museum - námořnické muzeum  - 14 EUR, The Royal Palace - Stockholmský palác- 14 EUR

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letenku Praha - Stockholm a zpět
  • palubní zavazadlo (40x30x25cm) 
  • 2/3x nocleh v hotelu (dvoulůžkový pokoj)
  • 2/3x snídani

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • služby delegáta
  • místní dopravu
  • zavazadlo k odbavení
  • komplexní pojištění

POZNÁMKY

Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky, kalkulaci na ostatní termíny Vám rádi připravíme dle dostupnosti letenek.


Více informací k nabídce našich leteckých eurovíkendů nejen do Stockholmu naleznete na:http://eurovikendy.slantour.cz/


Katalogové (internetové) ceny eurovíkendových zájezdů se mění v závislosti na aktuální dostupnosti letenek v ekonomické třídě i cenové nabídce hotelových pokojů. Obecně platí, že s čím větším předstihem zájezd objednáte, tím zpravidla získáte lepší (= nižší) cenu. Krátce před odletem může být cena stejného hotelu (zájezdu) již výrazně vyšší. Doporučujeme tedy objednávat tento typ zájezdů min. 1 měsíc před odletem. V případě, že objednáváte tento zájezd v kratší době, může se stát, že aktuálně dostupná cena letenek  bude vyšší, než původně kalkulovaná. Což se následně projeví ve výsledné ceně zájezdu. Na tuto skutečnost bychom vás, samozřejmě, upozornili obratem, po obdržení vaší objednávky.