DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Holandsko - do země tulipánů

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Tento program vám představí všechny významné zajímavosti a památky Holandska. Chybět pochopitelně nebudou rozkvetlé tulipány, větrné mlýny, typický sýr či holandské herinky. Dostatek času budete mít i na prohlídku jednoho z nejzajímavějších evropských měst - Amsterodamu.

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Ve večerních hodinách odjezd z ČR. Non-stop cesta přes Německo do Holandska.

2. den: Ráno přijedeme do Lelystadu, kde si budeme moci prohlédnout repliku slavné holandské plachetnice Batavia. Dále pokračujeme přejezdem 30 km dlouhé hráze Houtribdijk, která byla vybudována přes mořský záliv. Odpoledne se zastavíme ve Volendamu - rybářské vesničce s typickou atmosférou. Poté zastávka v typické sýrárně Alida Hoeve, kde se můžete seznámit s tradiční výrobou proslulých holandských sýrů. Večer ubytování v hotelu.

3. den: Ráno zastávka v Delftu - staré a překrásně zachovalé město, někdejší sídlo holandských hrabat proslavené známou delftskou keramikou (fajánsí). Krátce se zastavíme i v přímořských lázních Scheveningen. Můžete zde navštívit Sea Life s prosklenými tunely a 45 akvárii. Dále prohlídka Haagu třetího největšího města Nizozemska, sídlo vlády, parlamentu a královny. Odpoledne navštívíme Keukenhof - krásný květinový park na ploše 20 ha. Největší květinový park v Evropě nabízí 6 miliónů květin, překrásná jezírka a potůčky, tematické zahrady a výstavy v pavilonech. Kromě nekonečných lánů tulipánů zde uvidíte především begonie, mečíky, chryzantémy, jiřiny, růže a také exotické rostliny. Nocleh v hotelu.

4. den: Dopoledne prohlídka skanzenu Zaansee Schans s větrnými mlýny, typickými holandskými domy, ukázkou výroby dřeváků a sýrů. Dále přejezd do Amsterdamu - pro jeho sepjetí s mořem i četné kanály jej nazývají "Benátky severu". Návštěvu Amsterdamu zahájíme pěší prohlídkou centra města, při níž nevynecháme Královský palác ani proslulé náměstí Dam. Krátce se zastavíme i na květinovém trhu, bleším trhu i ve čtvrti červených luceren. V rámci odpoledního programu se můžete věnovat již amsterdamským specialitám - především slavnému Rijksmuseu, proslulého Rembrandtovou "Noční hlídkou". Dále máte možnost projížďky lodí po grachtech a taktéž můžete navštívit brusírnu diamantů. Individuálně pak můžete navštívit např. muzeum Van Gogha (včetně slavné Slunečnice) či Rembrandtův rodný dům. Den zakončíme zastávkou v Naardenu - působiště Jana Amose Komenského. Večer odjezd zpět do ČR.

5. den: Návrat do ČR v ranních hodinách.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 17.04.2014 - 21.04.2014

Služby Kapacita Cena
cena za osobu Na dotaz 5490 Kč
Příplatky Kapacita Cena
příplatek: 1/1 pokoj Volno 1790 Kč
příplatek: komplexní pojištění Volno 200 Kč
Odjezdová místa Kapacita Cena
Slaný Volno 0 Kč
Kladno Volno 0 Kč
Praha Volno 0 Kč
Kralupy nad Vltavou Volno 150 Kč
Louny Volno 0 Kč
Rakovník Volno 0 Kč
Roudnice nad Labem Volno 150 Kč
Litoměřice Volno 200 Kč
Most Volno 0 Kč
Chomutov Volno 0 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • doprava autokarem,
  • 2x nocleh v hotelu 3* (2-lůžkové pokoje)
  • 2x snídaně
  • služby průvodce

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění 
  • vstupné (orientačně): Amsterdam - projížďka po grachtech 7- 10 EUR, Muzeum Van Gogha 10 EUR, Rembrandtův dům 8 EUR, Keukenhof 16 EUR dospělí, 8 EUR děti od 4-11 let, děti do 3 let zdarma

POZNÁMKY

Pro více informací o poznávacích zájezdech do Holandska navštivte naše webové stránky poznavaci-zajezdy.slantour.cz.