DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Florencie s návštěvou Pisy, letecky

DALŠÍ INFORMACE

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Chcete vidět perlu Toskánska - Florencii včetně všech jejích uměleckých a architektonických pokladů? A k tomu si ještě prohlédnout šikmou věž v Pise?  Pak je tento letecký zájezd s průvodcem právě pro vás.

PROGRAM ZÁJEZDU

1.den: Odlet v dopoledních hodinách z Prahy do Florencie. Transfer do hotelu, ubytování ve Florencii. V podečer procházka historickým centrem města. Prohlídku Florencie nemůžeme začít jinde, než na proslulé  Piazza della Signoria kde uvidíme kopii sochy Michellangelova Davida a Neptunovu fontánu. Navštívit budete moci i nádherný medicejský palác Palazzo Vecchio. Na interiérech tohoto paláce se podílel i Leonardo da Vinci.
2.den: Celodenní prohlídka metropole Toskánska - Florencie. Prohlídku Florencie nemůžeme začít jinde, než na. je tzv. Chrámové náměstí s úchvatným  florentským Dómem - Santa Maria dei Fiori. Pokud si budete chtít prohlédnout úchvatnou kopuli chrámu, je třeba zakoupit vstupenky předem. Dalším místem, které nelze vynechat během prohlídky je  kostel San Lorenzo s Medicejskou kaplí. Poté zamíříme na Ponte Vechhio (most zlatníků), a odtud pak k  Palazio Pitti a do zahrad Boboli.
3.den: Dopoledne se můžete vybrat  buď návštěvu slavné Gallerie Uffizzi (vstupenky do galerie je nutné objednat předem!). Čekají zde na vás díla nejlepších italských umělců - např. Botticelliho Zrození Venuše,  ale také obrazy Tinttoretta, Leonarda da Vinciho, Tizziana či Albrechta Dürera.  Nebo se můžete vydat na prohlídku a nákupy do známé florentské tržnice. Odpoledne přejezd vlakem do Pisy (cesta trvá cca 1 hodinu). Návštěva Náměstí zázraků (Campo dei Miracolli) na kterém se nachází nejen proslulé šikmé věže, ale také katedrála a baptiserium. Ve večerních hodinách návrat vlakem do Florencie.
4.den: Dopoledne si prohlédnete kostel Santa Corce, ve kterém se nacházejí hrobky řady italských velikánů -  Michelangela, Galilea, Machiavelliho, Rossiniho a dalších.  V poledne transfer na letiště a odlet zpět do Prahy.  Přílet do Prahy v pozdějších odpoledních hodinách.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 18.10.2019 - 21.10.2019

Služby Kapacita Cena
cena za osobu Volno 15990 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1-lůžkový pokoj Volno 4890 Kč
Galerie Uffizi (vstupné s časovou rezervací) Volno 750 Kč
zavazadlo k odbavení (15 kg) Volno 990 Kč
komplexní pojištění Volno 200 Kč

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letecká doprava Praha - Florencie a zpět,
  • malé palubního zavazadlo
  • 3x nocleh v hotelu 3* ve Florencii
  • 3x snídaně
  • transfery hotel/letiště místní veřejnou dopravou
  • vlak  Florencie - Pisa  a zpět 
  • služby průvodce

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • komplexní pojištění
  • vstupné do objektů a památek
  • zavazadlo k odbavení (15 kg)
  • městský poplatek 6 EUR/osoba/noc (splatný na recepci hotelu)

POZNÁMKY

Doporučená studijní literatura: román Inferno od Davida Browna.

Vstupné: Medicejská kaple 8 EUR, kostel Santa Croce 8 EUR, kostel San Lorenzo 6 EUR, Palazzo Vecchio 10 EUR, Accademia 11 EUR, galerie Pitti 9 EUR

Galerie Uffizi je  jednou z nejvyhledávanějších uměleckých galerií Evropy. Počet návštěvníků je limitován. CK SLAN tour doporučuje všem zájemcům o prohlídku této nádherné galerie využít služby rezervace vstupu předem (na konkrétní den a hodinu).


Letenka do Florencie a zavazadla:

V ceně letenky je pouze malé palubní zavazadlo (40x20x30 cm, cca do 8 kg). Je možné přiobjednat další větší palubní zavazadlo (cca do 10 kg) nebo zavazadlo k odbavení (do 15 kg). V případě cestující dvojice je možné objednat pouze 1 zavazadlo pro dvojici.