DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Benátky - mimořádná nabídka (letecky)

Tento zájezd již není v naší nabídce!

DALŠÍ INFORMACE

  • Benátky - město na laguně
    Benátky - město na laguně Lagunové město Benátky má neutuchající přitažlivost, starou hrdost, ale také studený závan pomíjivosti. Je spojováno s romantickou láskou, ale i s tragičností smrti.
  • Itálie

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Šplouchající vody Grand kanálu plného gondol proplouvajících pod mostem Rialto, úzké uličky, kde se i kočka stěží otočí. Město plné umění a architektur, kde okázalost renesančních paláců střídá orientální gotika. Město, které pro svoji romantickou atmosféru opravdu stojí za to navštívit kdykoli v roce.
Tento zájezd již není v naší nabídce!

PROGRAM ZÁJEZDU

Termíny zájezdu jsou na 4 (3x nocleh, 3x snídaně) nebo 5 dní (4x nocleh, 4x snídaně).

1. den:
Odlet z Prahy do Benátek (Treviso). Individuální transfer z letiště do hotelu, ubytování.
2.- 3. (4.) den: Benátky - monžost návštěvy řady místních památek. Určitě nevynecháte náměstí Sv. Marka a Dožecí palác, baziliku Sv. Marka, Campanillu, Ponte de Rialto, Canale Grande aj. Doporučujeme i výlet na blízké ostrůvky Murano a Burano s možností návštěvy jedné ze sklářských dílen s tradiční výrobou benátského skla.
4. (5.) den: Snídaně, individuální volno, transfer na letiště, odlet do Prahy.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

V rámci tohoto leteckého zájezdu je nabízeno ubytování v centru, to znamená v ostrovní části Benátek či ubytování v Mestre, to je kontinentální část Benátek. Vybírat je možné z 2*, 3* nebo 4* hotelů. Termíny zájezdu jsou na 4 dny (3x noclech, 3x snídaně) nebo na 5 dní (4x noclech, 4x snídaně).

STRAVOVÁNÍ

Součástí ubytování je 3x (4x) snídaně v hotelové restauraci.

PODROBNÝ POPIS

Tento zájezd je určen pro individuální klienty.

Doporučujeme včasnou rezervaci. Ceny a dostupnost letenek (a tím i cena zájezdu) se mohou měnit.

V nabídce zájezdu jsou zpravidla kalkulovány nejlevnější ceny letenek do Benátek (časy letů se zobrazí pokud v  cenové tabulce kliknete na "podrobnosti"). Za menší příplatek je však možné zpravidla zvolit i jiné časy letů.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • Letecká doprava Praha - Benátky (Treviso) - Praha, včetně všech tax a poplatků (nízkonákladová letecká společnost WIZZ AIR)
  • 3x (4x) nocleh v hotelu dle výběru
  • 3x (4x) snídaně v hotelu
  • palubní zavazadlo o rozměrech 42 x 32 x 25 cm

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • Transfery v Benátkách
  • Služby průvodce CK
  • zavazadlo k odbavení s maximální hmotností 32 kg a max. rozměry šířka 1.50 m, výška 1.10 m, délka 1.70 m) - příplatek 1.690 Kč / zavazadlo
  • místní taxa (platba na recepci hotelu)

POZNÁMKY

Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky, kalkulaci na ostatní termíny Vám rádi připravíme dle dostupnosti letenek.

Z Mestre do ostrovní části Benátek se můžete dostat taxíkem, autobusem nebo vlakem (všechny vlaky jedoucí do čtvrti Mestre pokračují dále na vlakové nádraží Venezia - Santa Lucia). Autobusové linky ATVO, odjíždějí každých cca 30 minut. Vlak z Venezia - Mestre do historického centra do stanice Venezia - Santa Lucia - 1,25 EUR

Vstupné do jednotlivých objektů (orientačně): Dóžecí palác - 16EUR, škola sv. Rocha - 8 EUR, Muzeum P. Guggenheim -10EUR, Věž San Marco - 6EUR, Pokladnice - 4 EUR, St. Maria dei Frari - 4 EUR, jedna cesta po Canal Grande 7 EUR


Více informací k nabídce našich leteckých eurovíkendů nejen do Benátek naleznete na:http://eurovikendy.slantour.cz/