DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Benátky a ostrovy

DALŠÍ INFORMACE

VŠECHNY TERMÍNY

    Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

    Benátky - pohádkové město na lagunách s kanály, mosty, gondolami, muzikanty na náměstí San Marco, skvostnými paláci a chrámy, památkami na slávu dóžat. Nedaleké ostrovy Murano a Burano potěší barvami, každého milovníka umění nadchnout početné galerie a kostely s uměleckými díly.

    PROGRAM ZÁJEZDU

    1.den: Odjezd z ČR ve večerních hodinách.Přejezd do Itálie.
    2.den: BENÁTKY, památky, prohlídka historického města, Piazza San Marco s byzantskou bazilikou, Dóžecí palác a kampanila. Torre dell'Orologio, cihlová basilika San Giovanni e Paolo (náhrobky a pomníky Dóžat, křídlový oltářní obraz G. Belliniho) jezdecká socha kondotiera Bartolomea Colleoniho na náměstí před kostelem, basilika Santa Maria Gloriosa dei Frari ze 14. století s uměleckými poklady (Belliniho Trůnící Madonna, sochy, náhrobky atp.), v září tradiční světová výstava moderní architektury Bianále architektury, event. volný program s návštěvou historických objektů nebo galerií, Galleria dell'Accademia (Tintoretto, Veronese, Tiepolo, Belini atp.), odjezd večer zpět do Lido di Jesola na ubytování.
    3 den: ostrovy Murano (ostrov sklářů, sklářské dílny a muzeum, Dóm St. Maria e Donato s románskými prvky a vzácnými mozaikami), Burano (krajky, krajkářské muzeum, rybářské domky s barevnými fasádami), popř. i Torcello, kdysi hlavní sídlo biskupa, nejstarší benátská katedrála Santa Maria dell'Assunta (7 - 9. století), základy baptistéria ze 7. století, kostel Santa Fosca (11.-12. století) , kampanila - výhled na lagunu. Museo dell'Eustario. Attilův trůn, atmosféra uliček s kanály a mostky, návrat lodí do Benátek a návštěva klidných čtvrtí, kavárničky a parky, odjezd večer zpět do Lido di Jesola, v případě příznivého počasí možnost pozdějšího návratu z Benátek.
    4 den: BENÁTKY dokončení prohlídky historického centra, židovská čtvrť, návštěva muzeí a galerií , muzeum Peggy Guggenheimové, lodí po Velkém kanále (okázalé paláce - Casa d'Oro, Casa Foscari, Pallazzo Dario atp.) k Ponte Rialto, den pro nejpopulárnější slavnosti v Benátkách, v dubnu Velikonoční slavnost " Scoppio del Carro", v září " Regata Storica" slavnost gondol a gondoliérů, po kanále se pohybují historické lodě a gondoly a všude zní slavné písně gondoliérů, dle počasí možnost večerních Benátek nebo večeře v některé klidné uličce, večer lodí na Punte Sabbioni, odjezd do ČR.
    5 den: Návrat do Prahy časně ráno.

    SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 07.05.2020 - 11.05.2020

    Služby Kapacita Cena
    cena za osobu Volno 5690 Kč
    Příplatky Kapacita Cena
    příplatek: komplexní pojištění Volno 200 Kč
    příplatek: 1/1 pokoj Volno 1200 Kč
    Odjezdová místa Kapacita Cena
    Praha Volno 0 Kč
    České Budějovice Volno 0 Kč

    ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

    • doprava autokarem
    • 2x nocleh v hotelu
    • 2x snídaně
    • služby průvodce

    ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

    • komplexní pojištění 
    • vstupné (50 EUR) a cesty lodí (třídenní 40 EUR)
    • místní pobytovou taxu (1-2 EUR)

    POZNÁMKY

    Informace o Itálii. Více informací o poznávacích zájezdech v Itálii naleznete na webové stránce poznavaci-zajezdy.slantour.cz.

    CK si vyhrazuje právo drobných záměn programu během 2. - 4 dne vzhledem k počasí a aktuálním podmínkám probíhajících akcí a otevíracím dobám.