DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Silvestr - Apartmány Rokytka Snowhouse, Rokytnice nad Jizerou

DALŠÍ INFORMACE

  • Krkonoše
    Krkonoše Krkonoše jsou nejvyšším pohořím České republiky a jedním z nejvyhledávanějších míst letní i zimní rekreace. Nejvyšší horou Krkonoš je Sněžka (1602 m.

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Rokytka Snowhouse je apartmánový dům s dlouholetou historií a tradicí. Dům je umístěn v krásné přírodní scenérii se širokými možnostmi sportovního vyžití i pro náročné hosty. Dům byl modernizován až do své dnešní moderní podoby tak, aby vyhověl požadavkům na ubytování a komfort hostů.

Rokytka Snowhouse je svou polohou 50 metrů od lanovky ideálním místem pro vyznavače alpského lyžování, ale i pro nelyžaře a rodiny s dětmi. Návštěvníci mohou skloubit aktivní lyžování nebo sáňkování s odpočinkem a relaxací v příjemném prostředí. Pro začínající lyžaře je zde k dispozici i lyžařská škola. Zastávka skibusu přímo u domu.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Apartmán standard: 4- lůžkový apartmán  má hlavní místnost s kuchyňským koutem a obývací částí s dvoulůžkem. Dále pak zvlášť místnost se dvěma lůžky (ideálně pro děti) - z gauče v hlavní části se nechá upravit přistýlka. Naleznete v nich koupelnu s WC. Kuchyň je plně a moderně vybavena. Nechybí  myčka  nádobí, lednice, varná deska, mikrovlnka, digestoř a varná konvice. Samozřejmostí je TV, satelit a WiFi zdarma. Rokytka Snowhouse hostům zajišťuje ložní prádlo a ručníky.

STRAVOVÁNÍ

Bez stravy.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 26.12.2020 - 02.01.2021

Služby Kapacita Cena
cena za apartmán pro 4 os. Volno 28000 Kč
5. osoba na přistýlce Volno 2100 Kč

PODROBNÝ POPIS

Ideální vyžití v létě i v zimě!
V zimě je Rokytka skvělým místem, pro všechny, kdo si chtějí užít lyžování s komfortem ubytování prakticky hned u lanovky. Čekají Vás skvěle upravené tratě pro lyže i běžky, tři desítky vleků a dvě čtyřsedačkové lanovky. Samozřejmostí je také půjčovna lyží a vybavení i servis. Najdete u nás vše pro perfektní lyžování v Rokytnici nad Jizerou.

Během letních měsíců se můžete nechat lanovkou vyvézt na vrchol sjezdovky, odkud vedou turistické trasy i množství cyklotras a můžete tak objevovat krásu a klid hor během celého roku. Rokytka Snowhouse Vám poskytne skvělé zázemí a výchozí polohu pro výlety po okolí. Můžete navštívit například Vrchlabí, Tanvald, nebo Jilemnici. Díky blízkosti hranice je možné podniknout třeba jednodenní výlety do Polska. Vyjet můžete také do Jánských Lázní či Špindlerova Mlýna.
Přímo v Rokytnici pak můžete navštívit kuželnu, lanové centrum, sportovní halu nebo bike centrum.
Pro všechny naše hosty jsou k dispozici prostorné uzamykatelné kóje, kam se pohodlně vejde veškeré vybavení včetně lyží, kol či dětských saní a hraček.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • pronájem apartmánu na 7 noci

POZNÁMKY

Nástup na ubytování od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě vybíráme kauci 2500 Kč a hradí se místní poplatek 20 Kč/den.