DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Andalusie letecky (fly and drive)

OBJEDNÁVKA

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Andalusie nabízí nejen překrásné památky, z nichž je řada zapsána na seznamu UNESCO, ale také nepřeberné množství  písečných plážích Středozemního moře.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, 03.09.2019 - 10.09.2019

Služby Kapacita Cena
cena zájezdu Volno 20990 Kč
3. osoba Volno 18990 Kč
4. osoba Volno 18990 Kč
Příplatky Kapacita Cena
Komplexní pojištění Volno 400 Kč

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: V odpoledních hodinách odlet z Prahy do Malagy. Přílet do Malagy a vyzvednutí rezervovaného automobilu. Přejezd do hotelu v Malaze.

2. den: Dopoledne prohlídka Malagy - katedrála, vrch Gibralfaro s opevněním a výhledem na město.
Odpoledne cesta podél  pobřeží do severovýchodní části Andalusie. Zastávka v městečku Nerja, které má arabský původ, vyhlídka "Balkon Evropy". Dále můžete navštívit tzv.  bílou vesničku Frigiliana, která patří mezi nejkrásnější bílé vesničky v oblasti Andalusie.  V  nejvyšší části naleznete maursko-mudejarskou čtvrť, typickou pro tuto oblast Andalusie. Dále  zastávka v Almuňecaru - příjemném letovisku na pobřeží Costa del Sol, procházka jeho historickou čtvrtí.  Ubytování v hotelu v Almunecaru (trasa cca 90 km).

3. den: Dopoledne přejezd do Granady. Přejezd pohoří Siera Nevada a příjezd do Granady. Prohlídka města s působivou katedrálou a královskou kaplí a návštěva paláce Alhambra se zahradami Generalife. Ubytování v hotelu v oblasti Granady (trasa cca 80 km).

4.den: Dopoledne přejezd do Cordoby (cca 220 km).  V Cordobě musíte navštívit především historické centrum města (UNESCO), které  tvoří bývalá židovská čtvrť s typickými bílými stavbami, úzkými uličkami a půvabnými nádvořími. Nachází se zde také  nejvýznačnější místní památka - Mezquita. Původem mešita z 8. století, která byla v průběhu staletí několikrát přestavěna a zkrášlena. V 13. století  zde byla  vybudována křesťanská kaple a posléze celá přestavěna v křesťanskou katedrálu. Za katedrálou je spleť uliček bývalého židovského města La Judería. Poblíž také naleznete hrad katolických králů Alcázar de los Reyes Cristianos. V podvečer přejezd do oblasti Sevilly (cca 150 km). Ubytování v hotelu.

5.den: Dopoledne prohlídka Sevilly. Sevilla  (památka UNESCO) leží na březích řeky Guadalquivir. Centrem je bývalá židovská čtvrť Santa Cruz, kde v okolí náměstí Plaza Virgen de los Reyes nalezneme nevýznačnější památky. Z daleka viditelnou dominantou je věž El Giralda, která se vypíná nad rozsáhlým komplexem katedrály. Palácový komplex Alcazár, staré paláce a historické budovy, Torre del Oro nebo jedna z nejstarších býčích arén ve Španělsku.
Později odpoledne přejezd do přístavního města Cadiz (cca 130 km). Ubytování v  oblasti pobřeží Costa del Luz.

6. den: Dopoledne přejezd na Gibraltar  (cca 120 km)- prohlídka britské kolonie. Procházka městem, možnost výhodných nákupů či výletu místními minibusy po skalnatých vrcholcích i jeskyních  a obraných tunelech. K nezapomenutelným dojmům patří setkání s místním opičím "obyvatelstvem".
Odpoledne krátký přejezd  na pobřeží Costa del Sol. Ubytování v oblasti Estepony / Marbelly.

7. den / 8. den: Dopoledne průjezd pohořím Sierra de Ronda do městečka Ronda. Odpoledne pak můžete strávit koupáním nebo procházkou v letoviscích Benamladena či Torremolinos.
V podvečer přejezd na letiště v Malaze a vrácení automobilu v půjčovně.
Odlet z Malagy zpět do Prahy v odpoledních hodinách, přílet do Prahy v nočních hodinách (kolem půlnoci).

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Cena zájezdu je kalkulována pro min. 2 osoby, které jsou ubytovány v 2-lůžkovém pokoji.

V případě účasti 3 osob je zajišťován 3-lůžkový pokoj.

V případě účasti 4 osob jsou zajišťovány dva 2-lůžkové pokoje.

PODROBNÝ POPIS

Co je Fly and Drive zájezd?
Poznávací zájezd pro individuální cestovatele se zajištěnými službami - letenkou, hotely a zapůjčením automobilu.
Váš itinerář je připraven tak, že vám nabízí možnost poznat nejzajímavější místa v dané destinaci, ale zároveň vám ponechává dostatek volnosti na vlastní přání a nápady, kam se zde ještě vydat.

Potřebné doklady k zapůjčením vozu:
- Platný řidičský průkaz
- Platební karta

V ceně půjčovného je zahrnuto základní pojištění vozu proti poškození, které předpokládá případnou spoluúčast  klienta při vzniku škody do výše cca 1100 Eur (tzv. varianta SILVER). Je možné zajistit i vyšší pojištění vozu (tzv. variantu  GOLD) za příplatek cca 2500 - 3000 Kč, dle typu vozu. V tomto případě již pak není vyžadována žádná spoluúčast klienta na případné náhradě škody na vozidle.   Tuto variantu zajišťujeme na vyžádání.

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letenku Praha - Malaga a zpět
  • palubní zavazadlo (8 kg)
  • 6x nocleh v hotelu 3*
  • 6x snídani
  • pronájem vozu na 7 dní
  • podrobný itinerář k trase zájezdu


ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

PHM a dálniční poplatky

zavazadlo k odbavení (20 kg - příplatek cca 3100 Kč)

místní poplatek (zpravidla 1-2 Eur / osoba / noc), platí se na recepci hotelu

POZNÁMKY

Při objednání zájezdu je potřeba uvést, kdo bude hlavním řidičem (tato osoba musí být zároveň i držitelem kreditní karty).


Cena za zájezd Fly and Drive je kalkulována pro 2 osoby. Je možné se ale zájezdu zúčastnit i jako jednotlivec. V tomto případě je k základní ceně účtován ještě příplatek, a to ve výši 50% ze základní ceny.  


Upozornění: Cena zájezdu se může změnit dle aktuální dostupnost a cen letenek a hotelů.

Při převzetí auta je půjčovnou blokován na platební kartě řidiče depozit 1400 - 1600 eur.