DOPORUČUJEME

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web slantour.cz provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522704
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty

Amsterdam - Easy Fly (letecky)

Tento zájezd již není v naší nabídce!

DALŠÍ INFORMACE

Zobrazili jste zájezd s prošlými termíny, vyberte prosím zájezd z naší aktuální nabídky.

Jméno Amsterdam pochází ze dvou slov, první - Amstel - je řeka, na níž město stojí, druhé znamená hráz, jíž středověcí holanďané přehradili cestu vodě, aby měli své město kde postavit. Ale to je jediná hráz, na niž v Amsterdamu narazíte. Je to otevřené a kosmopolitní město, kde neplatí téměř žádná tabu. K jedinečnému koloritu města patří davy turistů, kteří si užívají zdejší svobodnou atmosféru a možná zajdou i do coffeeshopu. Kontrastem ke shonu hlavních tříd jsou tichá, romantická zákoutí starého města, kanály lemované měšťanskými domy nebo oku lahodící barevná krása květinových trhů.
Málokteré město na světě má tolik různých muzeí a galerií jako právě Amsterdam. Souvisí to určitě s bohatstvím země ve středověku. Být mecenášem umění patřilo v Holandsku k dobrému tónu ve společnosti. Amsterdam je město postavené na vodě, a tak i žije. Na zdejších kanálech - Grachtech - najdete více než 2000 obytných lodí a hausbótů.
Tento zájezd již není v naší nabídce!

PROGRAM ZÁJEZDU

1. den: Odlet z Prahy do Amsterdamu. Individuální transfer do hotelu, ubytování, volno.
2. den: Pobyt v Amsterdamu, možnost individuální návštěvy místních památek a zajímavostí.
poslední den: Volno, večer odlet z Amsterdamu zpět do Prahy.

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

V rámci tohoto zájezdu máte na výběr ze 2 kategorií ubytování. Nabízíme 3* a 4* hotely v centru Amsterdamu. Termíny leteckých zájezdů jsou zpravidla na 3 dny (2x nocleh, 2x snídaně), ale je možné je i individuálně upravit a přizpůsobit požadavku klienta.

STRAVOVÁNÍ

V ceně zájezdu je zahrnuta snídaně.

PODROBNÝ POPIS

Zájezd je určen pro individuální turisty. Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta. Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky.


Plavba po amsterdamských kanálech
Možnost poznat Amsterdam z paluby lodi byste si určitě neměli nechat ujít. Projížďka po amsterdamských kanálech (tzv. grachtech) trvá cca 1 hodinu a určitě stojí za to!


Rijksmuseum

Pokud plánujete v rámci zájezdu do Amsterdamu navštívit slavné Rijksmuseum, doporučujeme objednat předem tzv. časovou vstupenku. Počet návštěvníků do muzea je regulován a mohlo by se stát, že v době vaší návštěvy budou již všechny časové sloty vyprodány. Vyhnete se rovněž dlouhým frontám a čekání před pokladnou muzea.

 


ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

  • letecká doprava Praha - Amsterdam a zpět
  • 2x nocleh v hotelu
  • 2x snídaně
  • malé palubní zavazadlo

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

  • městský poplatek
  • místní transfery
  • komplexní pojištění (storno zájezdu a léčebné výlohy) 
  • zavazadla k odbavení (cena na vyžádání dle termínu a letecké společnosti)
  • služby průvodce či delegáta CK
  • vstupné do objektů

POZNÁMKY

Více informací k nabídce našich leteckých eurovíkendů nejen do Amsterdamu naleznete na: http://eurovikendy.slantour.cz/


Katalogové (internetové) ceny eurovíkendových zájezdů se mění v závislosti na aktuální dostupnosti letenek v ekonomické třídě i cenové nabídce hotelových pokojů. Obecně platí, že s čím větším předstihem zájezd objednáte, tím zpravidla získáte lepší (= nižší) cenu. Krátce před odletem může být cena stejného hotelu (zájezdu) již výrazně vyšší. Doporučujeme tedy objednávat tento typ zájezdů min. 1 měsíc před odletem. V případě, že objednáváte tento zájezd v kratší době, může se stát, že aktuálně dostupná cena letenek  bude vyšší, než původně kalkulovaná. Což se následně projeví ve výsledné ceně zájezdu. Na tuto skutečnost bychom vás, samozřejmě, upozornili obratem, po obdržení vaší objednávky.